Mit tennétek, vállalnátok így testvért?
Nővéremnél nem jön a baba sajnos, sok vizsgálat sem kecsegtet semmi jóval. Nehéz ügy, nálunk könnyen jött. Viszont a férjemmel kistestvéren gondolkozunk, múltkor mikor ez említésre került nagyon látszott rajtuk hogy ez pofon volt, lefagyott a beszélgetés, feszült hangulat alakult ki.
Örlődök azóta. Volt valaki hasonló helyzetben?
Nyilván nem várják el ők sem hogy a saját vágyaitokat áldozzatok fel.
Viszont én várnék ameddig kiderül hogy mi a baj náluk, hogy legyen idejük feldolgozni ezt az egészet.
Természetesen vállalnék.
Azzal nem segítesz a testvéreden, ha megvonod ezt magatoktól.
Ez tipikus "dögöljön meg a másik tehene is..." helyzet.
Különben is: nekik is összejöhet bármikor - e ha nem jönne össze, akkor se kerülnek se jobb se rosszabb helyzetbe attól, hogy nálatok mi a helyzet.
Miért ne vállalnátok?
Amikor a méhen kívüli terhességem után hazajöttem a kórházból, pont akkor jelentették be férjem tesójáék, hogy jön a második baba náluk.
Egyáltalán nem haragudtunk, ők nem tehettek a mi problémánkról.
Természetesen vállaljátok a következő babát!
Én ugyanabban a cipőben járok, mint a nővéred. Vizsgálatok, lombikok során vagyunk túl, mégsincs gyerekem. A legnagyobb öröm lenne számomra, ha a tesómnál kisbaba születne! Annak ellenére, hogy nekünk nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!