Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruációkor? Mit csináljak, hogy a barátnőm belemenjen?
Azt mondja, hogy kívánja egyébként, de mégsem szeretné, mondván, hogy mi van, ha megundorodok tőle utána. Azt mondja a barátnőm, az előző párjával volt pár elég rossz tapasztalata, az a bizonyos ex tett pár elég megalázó megjegyzést rá, és azóta nem mer menstruációkor szexelni.
Engem igazából nem zavar, mármint nem gondolom undorítónak. Annyira nem is ragaszkodom ahhoz, hogy a "nehezebb napokon" is szexeljünk. Inkább az "zavar", hogy ő is szeretné, de kvázi szorong tőle.
Majd bele megy ha úgy érzi.
Ha te nem ragaszkodsz hozzá, öleld át, pihenjetek. Azt is kell :D
Nekem règen az asszony megengedte de sajnos màr nem.
Pedig imàdtam amikor frissen fürdött, egyáltalán nem volt zavaró ès imàdtam úgy kinyalni
Szerintem meg a nők azt szeretnék ha legalább a nehéz napokon békén hagynánk őket és ekkor inkább érzéki simogatásokban és bókokban + egyéb kedvességben részesítenénk őket .
45 F .
Nem biztos. Pl én is olyankor vagyok a legjobban beindulva.
N
#1 Nem úgy tűnik. Néha, nagggyon ritkán kifejezetten ő kezdeményez, de amint oda jutunk, hogy róla is lekerüljön a ruha teljesen, inkább visszakozik az utolsó pillanatban. Eszemben sincs erőltetni. Csak tök rossz, hogy egyértelműen vágyik rá, de "fél" tőle.
#2, #5 Szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!