Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ovuláció ideje alatt a legkancásabb?
Figyelt kérdés
Néhány barátnőm volt eddig, azt figyeltem meg, hogy ilyenkor kívánták a legjobban a szexet. Másoknak mik a tapasztalatai?2023. szept. 28. 22:36
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
37 szavazat
1/9 anonim válasza:
Igen
Termekeny héten és az ovuláció napján vagyunk a legkívánósabbak.
Dúlnak a hormonok és a testünk fel van arra készülve hogy befogadjon egy kis életet. Táplálja kihordja és világra hozza .
N
2/9 anonim válasza:
A többség igen, de NEM mindenki! Van akinek mensi idején lő ki a libidója mint a rakéta (nem vagyunk egyformák).
3/9 anonim válasza:
Nálam ez teljesen egyforma. Szerencsére, mert így is extrém szexuális étvágyam van. Ha még fokozódna, én se tudnám elviselni magam.
4/9 anonim válasza:
Hormonciklus alapján igen. De mondjuk menstruációnál van egy hosszabb kihagyás, akkor meg pont azért lehet kancásabb.
5/9 anonim válasza:
Én valahogy nem. Inkább menstruáció alatt illetve előtte levő pár napban.
7/9 anonim válasza:
6 mert van Ali a menzesz alatt is kívánja
Nem.minden nő áll le 1 hétig mert vérzik
A szex nagyon jó görcs oldó is
8/9 anonim válasza:
7 és ennek mi köze a válaszhoz? Ha menzesz alatt is szexel ugyanolyan rendszerességgel, akkor emiatt az ok miatt nem lehet magas a szexuális vágya. Biológiailag meg nem akkor a legmagasabb a szexuális vágy a legtöbb nőnél. Tehát ha kihagy, akkor lehet akkor is a legkívánósabb. Ha nem hagy ki, akkor ennek kicsi az esélye.
Persze a kérdés minden nőről szól, ez pedig egy általános válasz.
9/9 anonim válasza:
Nekem menszesz alatt magasabb a libidóm, amúgy is nagy étvággyal vagyok, de azon a héten a barátomat rendsz szerint kifacsarom. 🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!