Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ovulaciós tesztet mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ovulaciós tesztet mikor szoktátok csinálni? Reggel ugye nem szabad és sokat inni sem előtte! Ti mikor,hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
Én ma (13.ciklusnapon) éreztem kis nyúlós méhnyaknyákot,de megcsinaltam az ovu tesztet.. most nagyon halvány az első csík. Kb 1 órakor ittam egy pohár vizet és előtte levest. A sok folyadék lehetett a gond? Most próbálom,hogy 2 óraig nen iszok semmit,ha akkor is negatív megcsinálom holnap,meg holnaputan. 28-31napos ciklusaim vannak. Lehet a mai még korai volt,mert akkor 27.napra kéne megjönni.
2022. aug. 24. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Reggeli első vizelettel kell azt is csinálni

Ha 28 naposak a ciklusaid akkor a 14 nap körül van az ovulació

Minnél hosszabb a ciklusod annál jobban eltolódik az ovulació

Ha hormon gondokkal küzdesz akkor orvoshoz menj

2022. aug. 24. 15:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Hormon gondokkal nem küzdök szerencsére, de a papíron az van írva,hogy ne első vizeletből
2022. aug. 24. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem anno orvos mondta h nyugodtan lehet elsőből is
2022. aug. 24. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Mióta próbalkoztok a babával ? Mert gondolom az a cél ?
2022. aug. 24. 16:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen,az a cél

Még csak 3 hónapja

De első kettőben nem görcsöltünk rá,csak amikor jólesett..most sem görcsölök még,csak kíváncsiságból elkezdtem hőt mérni és gondoltam ezt is kipróbálom

2022. aug. 24. 16:32
 6/11 anonim válasza:
Én este szoktam, 8-9 körül, akkor tudom elcsípni az LH csúcsot, és előtte kb. 2 óráig nem pisilek. Nem fizetnek érte, de ajánlom a Premom appot, azzal befotózhatod a teszteket, megbecsüli a csíkok relatív intenzitását, hasznos kis jószág.
2022. aug. 24. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlóinak kell minimum félév max 1.5-2 év mire teljesen kiürül a szervezetből

Egészség és életmód

Mozgás

Te szedj E vitamint meg folsavat

A páros is figyeljen a kajára mozgásra meg neki is kell az E Vitamin

2022. aug. 24. 18:03
 8/11 anonim válasza:
6-os vagyok: Még annyit hozzátennék, hogy első ciklusban érdemes korábban elkezdeni, és pl négyóránként ellőni egyet. Először nehéz lehet elcsípni az LH csúcsot, mert nagyon hamar lecseng, vagy az is lehet, hogy nem elég érzékeny a teszted, és nem lesz/lett pozitív.
2022. aug. 24. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:

7-es gyógyszert nem szedtem soha, de a többit köszönöm.

6os: mondasz valamit,mert barátnőm is ezt tanácsolta,hogy 2 nap este 6kor tesztelt,első negatív,masodik halvanyabb mégis ultrahang kimutatta hogy 2. Nap dél körül volt neki,de ugye akkor nem tesztelt

2022. aug. 24. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Rendben ezt nem tudtam

De egy egészséges párnak 1 éven belül összejön

Esetleg szedhetsz Trimestert annak van Férfi vitaminja is

De igazából elég szednetek a C-D-E vitaminokat neked pluszba a Folsavat

Minőségi táplálék mozgás .

Mihamarabbi gyermekáldást

2022. aug. 24. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!