Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ovulaciós tesztet mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ovulaciós tesztet mikor szoktátok csinálni? Reggel ugye nem szabad és sokat inni sem előtte! Ti mikor,hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
Én ma (13.ciklusnapon) éreztem kis nyúlós méhnyaknyákot,de megcsinaltam az ovu tesztet.. most nagyon halvány az első csík. Kb 1 órakor ittam egy pohár vizet és előtte levest. A sok folyadék lehetett a gond? Most próbálom,hogy 2 óraig nen iszok semmit,ha akkor is negatív megcsinálom holnap,meg holnaputan. 28-31napos ciklusaim vannak. Lehet a mai még korai volt,mert akkor 27.napra kéne megjönni.
2022. aug. 24. 15:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2022. aug. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!