Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, menszi idején szájjal kényeztetitek a párotokat, vagy engeditek az anált?
Az anált nyilván csak azokra értem, akik élvezik és gyakorolják is.
Vagy akkor görcsöltök, és inkább semmit sem?
Az én párom nem engedi soha popsiba, és olyankor szopni sem szeret. Nyilván, ha megkérném rá, szájjal kielégítene, de az meg nekem lenne rossz és megalázó, hogy rákényszerítem a dolgot.
Gorcsolok, nincs semmi abban a 4 napban
Lehet lepontozni
#2 neked ha nagyon vérzel sem ciki? Amúgy ez az első és utolsó napon számomra teljesen okés lenne.
A párom a nagyon fájósok közé tartozik, olyankor nem akar semmit, csak ölelkezve tv-zni max.
#6 igen, nem túl gyakori dolog. 4 hosszú távú kapcsolatom volt, az első kettő, és a mostani nem akar ilyenkor semmit. Ezt amúgy teljesen megértem, ha belegondolok, hogy ez mennyire rossz nekik és havonta ismétlődik. Nincs is vele semmi gond. Teljesen elfogadható, ilyenkor megoldom magam.
A harmadik barátnőm szerette popsiba, és ő vett rá, hogy próbáljam ki vele azt is. Addig semmi ilyesmi nem volt senkivel. Nem minden együttlétkor, de heti 1-2x úgy is csináltuk. És ezt menszi alatt is szerette, ahogy olyankor szopni is. így nem volt úgymond “holt idő” szexualitásban. De szerintem ez nagyon ritka. A sima szopi sem gyakori. Persze ezek csak saját tapasztalatok.
Pont emiatt kérdeztem, hogy ez kinél hogy van.
#3 zöldet adtam, nincs ezzel semmi gond, természetes, hogy nem ez jár a fejedben ha fáj mindened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!