Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen esteben megéri elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esteben megéri elmenni prostihoz?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, ès még szűz. kiskoromban nem volt soha gondom a lànyokhoz való közeledéssel, egészen kb 10-11 éves koromig. az iskolàban nagyon meghíztam, és állandóan csúfoltak, ezért teljesen magamba fordultam, és az összes iskolát úgy jártam végig, hogy egy baràtom sem volt, és ezàltal a lányokkal való kommunikáció is teljesen kimaradt az életemből. miután kijártam a középiskolât, kigyúrtam magam, és az arcom is teljesen megváltozott. kövéren se volt csúnya, de nyilvàn így teljesen más. most elég sok làny megnéz, ha megyek valamerre mindig akad akivel szemezek, vagy lâtom rajta hogy megnéz. nem is vagyok zavarba, simán elkezdek velük beszélgetni, stb. de baràtnőm még nem volt, és diszkóban sem voltam mèg ahol találtam volna egy lányt akivel hazamentem volna. de szeretnék baràtnőt is, és pár egyéjszakás diszkós kalanadot is, és nincs már mire várnom, mert csak rosszabb lesz ha halogatom. van értelme elmenni egy prostihoz hogy nàla veszítsem el? nyilván nem leszek profi ha 1-2 alkalommal elmegyek, de legalább túl leszek rajta. attól félek, hogy ha valami környékbeli lánnyal veszíteném el, akkor biztos híre menne, hogy milyen gàz, hogy milyen jól néz ki a sràc, de milyen béna volt az àgyban, meg 20 évesen szűz volt. egy prosti meg azt se tudja hogy ki vagyok, másnap már nem is emlékszik rám. volt köztetek aki így vesztette el, és utána legközelebb a barátnőjével szexelt? mennyit segített?
2023. okt. 27. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Ne menj el tesó, én is pont ugyanilyen cipőben vagyok/voltam, mint te; csak nekem még van mit gyúrnom magamon, igaz jól állok vele…

Na de nyáron végre találtam egy lányt akivel le tudtam feküdni. Javaslom neked a társkeresőket, ott biztos fogsz találni csajokat.

20F

2023. okt. 27. 01:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megéri, más esetben is.
2023. okt. 27. 06:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne a diszkóban keress lányt akivel elvesztheted, hanem szombat reggel hatkor a zöldségpiacon !!!
2023. okt. 27. 06:23
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Igen, megéri. A szüzesség ebben a korban már kizáró ok, így nem kell róla hazudnod, legfeljebb arról, hogy hogyan veszítetted el.

Prostizni egyébként is megéri, mert olcsóbb, mint egy barátnőt fenntartani.

2023. okt. 27. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Fiatal vagy, egyedülálló és jól is nézel ki. Mi a fenének mennék prostihoz? ne őrülj meg. Nem azért gyúrtad ki magad, hogy a célszalag előtt feladd. Másrészt: szerinted milyen tapasztalatot kapsz olyantól akinek fizetsz? baromság, kamu. Regisztrálj társkeresőbe és olyan csaj keress aki nem a menő lotyó tetovált szemöldök fajta, hanem a kedves/értelmes még ha nem is 10 pontos külsőre. "B" verzió hogy keresel egy érettebb nőt, akinek bevallhatod, hogy szűz vagy és betanít... szintén nem lesz külsőre 10 pontos. De amúgy a prosti se 10 pontos külsejű, max a retusált fotója, szóval engedd el a külsőre vonatkozó extra elvárásokat és figyelj a belső értékekre :)
2023. okt. 27. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Társkeresőn nincsenek kedves, értelmes lányok. Őket a valóságban folyamatosan ostromolják a férfiak, ezért nem regisztrálnak.
2023. okt. 27. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Egyrészt persze, a való életben is célszerű keresgélni. Másrészt van a társkeresőn is értelmes, persze valószínű kevesebb... de még valószínűbb, hogy olyan stílust kapsz vissza amilyen te vagy. A nők tonna szám kapják a megkeresést, ha neked "Én vagyok a hmcs, d@gunk cicám?" az adatlapod, akkor az értelmes nők pont le fognak tojni :)
2023. okt. 27. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
szeretnék tinderre és badora regisztrálni, csak előtte szertnék elmenni egy fotóshoz, hogy legyenek jó képek rólam, mert jelenleg nem nagyon van. az ismerkedés dologtól nem félek, mert voltam már randizni(igaz abból később nem lett semmi) csak attól ha szexre kerül a sor, hogy nagyon béna leszek, gyorsan elmegyek,stb. és inkább bénázzak egy olyannal aki a nevemet se tudja, mint ha egy környékbeli lánnyal bénázok, utána meg híre megy, főleg ilyen kisebb településeken, és főleg úgy hogy a lányok mindent elmondanak egymásnak. nem tudom mennyit segítene 1-2 alkalom egy prostival, de szerintem nagy nyomás kerülne le rólam hogy végre túl vagyok azon a bizonyos első alkalmon
2023. okt. 27. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!