Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác 27 évesen még szűz, lúzernek számít? Mennyen el inkább egy prostihoz?
Akkor a pénzre és a külsöre fogok koncentrálni.
A kommunikáció felesleges
Pszichológushoz menj el. Bár lehet, hogy a prosti is segít. Engem 24 évesen összehoztak egy lánnyal. Ezt szégyelltem, de utána már képes voltam összejönni lányokkal. Ettől függetlenül a pszichés bajaim, amik az elsőben akadályoztak nem múltak el...
50f
Az én párom 25 évesen vesztette el, velem. Ő traumatizált gyerek volt, mind családi, mind iskolai ügyekben, emiatt nagyon nehezen nyílt és nyílik is meg embereknek. Nála ez volt az oka. (Most már jár terápiára).
Egyébként egy helyes, okos, beszédes srác a párom, csak meg kellett várnom, hogy megnyíljon nekem.
Prosti semmiképp, nagy eséllyel megbánnád. Mit vársz tőle? Elmondhatod hogy nem vagy szűz - na és? Mi változott? Eljátssza hogy élvezi (jó esetben), pedig te is tudod hogy csak a pénzért, és lehet hogy kifejezetten negatív élmény lesz számodra. Nem leszel boldogabb, nem old meg semmilyen problémát.
Azt tanácsolnám, összpontosítsz saját magad fejlesztésére, tevékenységekre amik örömet okoznak. Ne szigetelődj el, de ne görcsölj rá az ismerkedésre. Ha tetszik valaki, legyen bátorságod megszólítani, beszélgetni, észszerű kereteken belül. Ha nem érdekled, többnyire udvariasan visszautasít, lepattint, vagy kapsz elérhetőséget de nem tervez kapcsolatba lépni veled. Túléled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!