Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ítélik el ha egy férfi elmegy prostihoz? Miért tartják szánalmasnak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 19:59
1/15 anonim válasza:
Mert az azt jelenti hogy ennyire nem talal not maganak
3/15 anonim válasza:
1#-es ez netto hulyeseg. Semmi osszefugges nincs kozte. A legtobb kuncsaft hazas/kapcs. levo ember. Praktikusabb es olcsobb is igy megoldani, nincs nyom, nincs lebukas, nincs para h nemkivant erzelmek lesznek stb.
Persze van par szazalek aki mashogy nemjut puncihoz de pont nem az a jellemzo.
4/15 anonim válasza:
Én férfiként is annak tartom. Le lehet majd pontozni meg nekem támadni de aki nem talál úgy partnert hogy ne kelljen fizetni érte ott komoly gondok vannak. Főleg hogy manapság rakat oldal van ami nyíltan szexkereső.
5/15 A kérdező kommentje:
Egy olyan férfi könnyen mondhatja aki jóképű és e mellé még nagyfarkú is. Bár nem tudom te rendelkezel e ilyen tulajdonságokkal 4-es
2023. szept. 24. 20:19
6/15 anonim válasza:
Mindig ezzel jöttök. Sportoló vagyok igen, de nem focista. De tinderen is annyi lány keress kalandot. Vagy elmész 1 buliba. Ha már kinézel valahogy lesz fogás. A jóképűség amúgy pótolható jó testtel. Sok csak kalandnál a testet nézi. Még egy +50-es csávót megértem hogy prostihoz megy. De amikor egy fiatalabb csávó azt nem tudom megérteni. Nem hiszem el amúgy hogy a lelke mélyén nem érzi rohadtul gáznak hogy pénz nélkül nem kell senkinek se
8/15 anonim válasza:
Mert azt jelenti hogy a nőt csak egy tárgynak tartja, egy árucikknek. Azt hiszi azzal hogy pénze van mindent megtehet, ezzel érzi magát többnek a nőnél.
Emellett lusta, mert egyszerűbb neki netről választani és csak fizetni, mint valamit tenni is.
9/15 anonim válasza:
Van aki autót bérel van aki fentart egyet. Vagy gyakran cserélgeti. Nem kell ezen sokat filozofálni, mindhárom megoldásnak megvan a maga előnye és hátránya. Függ attól mennyit vezetsz, milyen az autó, hol használod, mire stb.. Mindenki eldönti mi neki a jó, nem kell emiatt elítélni senkit.
10/15 anonim válasza:
Azért járunk prostihoz, mert barátnőnk vagy feleségünk van, de kell a változatosság. A franc se fog udvarolgatni, heteken át pávatáncot járni, utána meg parázni, hogy lebuktatnak otthon. Kösz nem. Bőven megfelel végigpróbálgatni a kínálatot. Igaz, pénzbe kerül, meg nem is igazi szex. De nem is az a cél. A cél az izgalom, a szórakozás, az újdonság. Ez sport, életstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!