Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Volt már valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Volt már valaha olyan hogy egy pasival szánalomból szexeltetek, leszoptátok vagy akár csak kivertétek neki? (Vagy bármi erotikus történt köztetek, mert szántátok)

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok leírhatjátok, hogy mi volt benne a szánni való.

2022. ápr. 11. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Nem volt ilyen soha
Előfordult
28 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Igen volt
2022. ápr. 11. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ennek mi ertelme?
2022. ápr. 11. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem volt és nem is lesz.
2022. ápr. 11. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:

#2. Hogy érted hogy mi értelme?

Én például egyszer már elvettem egy 30 éves nőnek a szüzességét, mert megsajnáltam hogy mennyire gátlásos, nem jön össze neki senkivel, pedig szeretné… És bár nem jött be, jó volt arra gondolni hogy segítek neki ebbe és legalább minimális szinten beteljesülnek a vágyai.

2022. ápr. 11. 16:41
 5/9 A kérdező kommentje:

És most amúgy arról jutott eszembe ez a kérdés, hogy a TikTokon láttam egy videót, ahol egy 10/2-es srác volt látható, aki szomorú volt és sok pasi alázta kommentben, de attraktív nők meg írták, hogy milyen aranyos…

És elgondolkodtam, hogy vajon lesz e valaha a srác életében valami nő, aki legalább szánalomból, sajnálatból vele szexel vele, vagy valami.

2022. ápr. 11. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

"És elgondolkodtam, hogy vajon lesz e valaha a srác életében valami nő, aki legalább szánalomból, sajnálatból vele szexel vele, vagy valami."

Egészen biztos hogy szánalomból, sajnálatból nem.

2022. ápr. 11. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Volt. Szerelmi bánata volt a fiúkának, én megvígasztaltam. Nem kérek priviket.
2022. ápr. 11. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Hát akkor miből?
2022. ápr. 11. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Haha. Egy exem azt találta ki hogy csak szánalomból volt velem, aztán miután dobtam még könyörgött. Ha nincs a másiknak semmi érdeke akkor csak úgy nem megy bele ilyenbe. F
2022. ápr. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!