Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már valaha olyan hogy egy pasival szánalomból szexeltetek, leszoptátok vagy akár csak kivertétek neki? (Vagy bármi erotikus történt köztetek, mert szántátok)
#2. Hogy érted hogy mi értelme?
Én például egyszer már elvettem egy 30 éves nőnek a szüzességét, mert megsajnáltam hogy mennyire gátlásos, nem jön össze neki senkivel, pedig szeretné… És bár nem jött be, jó volt arra gondolni hogy segítek neki ebbe és legalább minimális szinten beteljesülnek a vágyai.
És most amúgy arról jutott eszembe ez a kérdés, hogy a TikTokon láttam egy videót, ahol egy 10/2-es srác volt látható, aki szomorú volt és sok pasi alázta kommentben, de attraktív nők meg írták, hogy milyen aranyos…
És elgondolkodtam, hogy vajon lesz e valaha a srác életében valami nő, aki legalább szánalomból, sajnálatból vele szexel vele, vagy valami.
"És elgondolkodtam, hogy vajon lesz e valaha a srác életében valami nő, aki legalább szánalomból, sajnálatból vele szexel vele, vagy valami."
Egészen biztos hogy szánalomból, sajnálatból nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!