Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted erotikus, ha egy nőnek befogják/bekötik a száját? Miért?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 09:53
1/6 anonim válasza:
Igen, nagyon. Hogy miért, azt nem tudom megmondani.
2/6 anonim válasza:
Apukám mindig azzal "viccelődött", hogy Anya száját azért fogja be, mert akkor nem beszél ostobaságot. Anyám mindig csak nevetett ezen. Csak évekkel később tudatosult bennem, hogy mit jelenthetett ez. Szörnyű.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be.
Viszont praktikus lehet, ha túl sokat "csacsog"... :,D
4/6 anonim válasza:
Érdekes, mert most az elmúlt 2 évben, hogy voltak ezek a maszkos időszakok, valamiért nekem izgató volt a nőkön a maszk. Pedig amúgy szexben nem igazán mozgat meg. Akkor inkább a szemét kötöm be, hogy ne lássa, éppen mi fog következni, hová fogok nyúlni!
5/6 anonim válasza:
Nekem női szemmel nem tetszik. Használni akarom, zavarna, ha ebben akadályozna, betömni meg kifejezetten megalázó. Hangos nem vagyok, sose beszélek menet közben, tehát ezek az okok kilőve.
6/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek tetszik, sőt, van akit megijeszt. De nagyon sok nő meg pont imádja. És volt ilyen nőm, aki szerette az ilyen soft dominálást. Elég volt, ha csak napközben kicsit erőteljesebben átölteltem, és ha mondott valamit, akkor odatettem a kezem a szájához. Na ennyi elég volt, hogy full nedves legyen. Szóval ki kell tapasztalni minden nőnél, mire izgul fel. Amire felizgul az egyik, lehet a másikat megijeszti, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!