Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó egy lánynak abban, hogy kinyalja egy férfi seggét?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 00:51
1/25 anonim válasza:
érzi rajta hogy nutellát evett-e
3/25 anonim válasza:
Semmi
De a pasinak jó
Plusz pénzt is ad
5/25 anonim válasza:
Esetleg örömet akar neki okozni? Minek nyalogatjuk egymást ha nem azért?
6/25 anonim válasza:
Semmi,épp ezért nem is csinálom. Egyetlen barátom sem akarta.
7/25 anonim válasza:
Izgató a tudat, mert valahol tabunak számít és megalázó, de benne van a maximális odaadás is. Mivel elég érzékeny terület, így plussz élvezetet is okoz.
8/25 anonim válasza:
A teljes elfogadás, hogy a teste MINDEN porcikáját szeretem, hogy örömet, gyönyört, élvezetet akarok neki okozni. Plusz, számomra izgató a pasim alvázának látványa, szeretem nézegetni, simogatni, tanulmányozni, nyalogatni. A zárógyűrűn bedugni a nyelvemet, elképzelhetetlenül bársonyos tapintása van odabent.
Nyilván, alapos fürdés után, de gondolom ez kb mindenkinek egyértelmű. Másképp nem is engedi hogy odanyúljak.
Nem a KInyalás a lényeg, hanem a közös öröm, a tabutlan élvezetek.
9/25 anonim válasza:
Élvezete okoz a férfinak, és fordítva is igaz, erről szól a szex.
10/25 anonim válasza:
Szerencsések azok a pasik akiknek ilyen párjuk van. Az én barátnőm még azt sem engedi, hogy kinyaljam vagy megmasszírozzam. Számomra már a sima szex is sci-fi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!