Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik szex közben kinyalják a férfi fenekét?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 19:41
1/8 anonim válasza:
Én ki szoktam, szeretem mert élvezi nagyon, és a lelket kib@ssza utána belőlem.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es, tehát te azt hívod szexnek, mikor bent van a f@sz?😂
Van ám szexuális kultúra😂
2023. febr. 16. 20:10
4/8 anonim válasza:
Te meg a sggnyalást hívod kultúrának? Nyalni egy lukat, ahonnan a sz@r jön? Ennél kevés undorítóbb dolog van.
6/8 anonim válasza:
Mi értelme van ennek a segglyuknyalatásnak? Nekem a farkam az erogén zónám,azzal kell foglalkozni nem a seggemmel,az a homárok szokása hogy ott matatnak.
7/8 anonim válasza:
Igen, én is szoktam.
Semmi homoszexuális dolog nincs benne, ezt csak a prűd, korlátolt emberek gondolják.
Az ánusz és környéke tele van idegvégződésekkel, érzékeny terület, mindkét nemnél gyakori erogén zóna.
Mellesleg ha ellenkező nemű partnerrel csinálja valaki, mi abban a homoszexualitás?
8/8 anonim válasza:
Minden együttlétkor kinyalom a fenekét. Imádja és nagyon beindítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!