Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szintű elvárás manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szintű elvárás manapság hogy a férfi kinyalja a lányt?

Figyelt kérdés

Engem ez eléggé taszít, csak a behatolásos szex izgat semmi más.

Nem várom el hogy lesz.pjon sem de kinyalni sem akarom

2023. ápr. 18. 07:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy elvárás a szexben. Van aki persze igényli, vagy aki nem. Neked azt kell megtalálnod, aki nem igényli. Ennyire egyszerű.
2023. ápr. 18. 07:35
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, sosem merült fel bennem hogy nem nyalom ki. Nehéz megágyazni a szexnek előjáték nélkül és az ujjazás engem nem indít be.
2023. ápr. 18. 07:35
 3/32 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez alap dolog, nekem a fenekem is ki kell nyalni! :) L
2023. ápr. 18. 07:38
 4/32 A kérdező kommentje:

3-as

Nagyon undorító vagy. Már bocsánat.

2-es

Pedig ujjazással is jól belehet indítani

2023. ápr. 18. 07:39
 5/32 anonim ***** válasza:
83%

Valóban igaz, hogy a szexben nincs olyan, hogy elvárás, semmi sem lehet kötelező.

Ezzel együtt, ha valaki ne teszi meg amire vágyom (vagy én nem teszem meg neki), akkor jogos, ha vége lesz a kapcsolatnak.

Sosem kényszerítenék senkit, hogy nyaljon ki, de ha nem tudja, nem akarja megtenni, akkor tuti nem leszünk együtt sokáig.

2023. ápr. 18. 07:46
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Találd meg azt akinek enélkül is jooo.

Nehéz lesz.

2023. ápr. 18. 07:49
 7/32 anonim ***** válasza:
90%

Én senkit nem kényszerítek arra, hogy nyaljon ki ha nem akar, de nálam ez elég fontos, szóval az úgy kb a kapcsolat végét jentené ha nem csinálja.

Hál istennek eddig szinte mindenki szerette csinálni. :D

De ne keseredj el, sok nő van aki nem szereti az orális szexet, csak meg kell őket találni.

2023. ápr. 18. 07:50
 8/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk hozzáteszem ha valaki elképesztően tetszene és izgatna akkor lehet a kedvéért megtenném de ahhoz nagyon erős vonzalom kell
2023. ápr. 18. 07:51
 9/32 A kérdező kommentje:
De alapjáraton taszít
2023. ápr. 18. 07:51
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Random faszikat én sem szopok le, de akit szeretek, azt simán. És ő is megteszi nekem. Kevés olyan pasi volt az életemben, aki nem szerette, de azokkal nem is lett komoly a kapcsolat. Gyorsan vége lett.
2023. ápr. 18. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!