Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom a húgycső tagitástól? A baratom nagyon szeretne csinalni nekem de felek tőle nehogy bajom legyen. Megmutatta az eszkozoket es kb rosszul lettem. 20/L
Akkor minek vagy vele kèrdező?
Terrorban tart? Megfenyegetett, hogyha szakìtasz vele akkor neg fog ölni?
"olyan aranyos , keves mar az odaadó lovagias pasi"
v.ö.
"nagyobb baj hogy ma este nala alszom ugy felek :("
Most komolyan, nem tudom, hogy melyikőtök a nagyobb beteg? Ő azzal, hogy ezt a marhaságot erőlteti, vagy te, amiért olyan kapcsolatban vagy, ahol a saját barátodtól rettegsz?
Amúgy ő mit is mondott arra, amikor említetted neki, hogy nagyon fájt, és még azóta is fáj a vizelés? Ja, persze, gondolom, semmit, mert nem is merted elmondnai ennek a nagyon aranyos pasinak.
Nem akarom játszani az önjelölt diagnosztát, nem tudom, hogy ez nálad most sima kapcsoaltfüggőség, Stockholm-szindróma, vagy hogy egyáltalán mi vezetett oda, hogy ennyire képtelen legyél kiállni saját magadért, de amit csinálsz, az már nem normális.
Tudod, normális körülmények között egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Abban sem vagyok biztos, hogy ő akár jogilag, akár erkölcsileg felelősségre vonható-e, hiszen nem is biztos, hogy tudja, hogy neked ez rossz. Simán el tudom képzelni, hogy te csak egyetértően bólogatsz mindenre, és egy szóval sem mered mondani, hogy neked ez rossz.
Mellékes sztori: volt egy lány barátom, aki hasonlóan viselkedett. Oké, ott nem BDSM volt, simán csak durván megdugta a pasas, a csaj meg híresztelte mindenkinek, hogy őt bizony a randipartnere megerőszakolta. Kisebb fajta lincshangulat alakult ki a rokonai, barátai körében, mire végül kiderült, hogy arról volt szó, hogy amikor a srác megkérdezte, hogy lenne-e kedve durvábban csinálni, a lány "nem mert nemet mondani, mert fél, hogy akkor mit gondol róla?" A pasas többször is kérdezte a lánytól közben, hogy rendben van-e, nem fáj-e neki? De egyszer sem merte kimondani, hogy fáj. Később a lány fel akarta jelentnei a srácot, mondván: "tudnia kellett volna neki, hogy ez fáj". Természetesen semmi nem lett belőle, nem is lehetett volna, hiszen a lány önszántából beleegyezett. Az, hogy miket haluzott be magának, arról meg nem a másik fél tehet. Az meg nem elvárás, hogy a férfi legyen egyben végzett klinikai pszichológus is, gondolatolvasás szakiránnyal. Egyébként mindez elkerülhető lett volna, ha annyit kinyög, hogy "bocs, de én nem akarom".
Nem tudom, hogy te egyáltalán szóltál róla, hogy ezt te nem akarod? Elmondtad, hogy fáj? Mert ha igen, és ennek ellenére erőlteti, akkor - túl azon, hogy sem a kedves, sem az odaadó jelző nem áll meg - ez egész egyszerűen egy erőszakos bunkó.
Ha meg nem mondtad el, akkor meg full hülye vagy. Kommunikáció nélkül az egész kapcsolatosdi semmit nem ér.
Egyébként is: normális körülmények között, egy normális kapcsolatban a szexualitás arról szól, hogy MINDKÉT fél jól érezze magát. Ami az egyik félnek kellemetlenséget, fájdalmat okoz, azt egész egyszerűen nem szabadna csinálni, és ha a másik ezt nem érti meg, hogy ez neki rossz, akkor ott se híre, se hamva nincs a szerelemnek.
Egy fokkal nehezebb ügy, ha az, ami az egyik félnek fáj, a másiknak meg számára lényeges dolog, de ez esetben mérlegelni kell: mi a fontosabb? Valami beteg fétis, vagy a barátnő maga? És ennek fényében vagy folytatni kell a kapcsolatot olyan formában, ahogy az egyik félnek sem fáj, vagy keresni kell mást. Neki egy olyat, aki vevő a szadomazo hülyeségeire, neked meg egy olyat, akinek a kedvessége nem a bántalmazásban merül ki.
"A volt baratnőjevel csinalta és nagyon jo volt neki azt mondta"
Ez meg már önmagad megalázásának csúcsa. Nem elég, hogy zokszó nélkül bántalmaz, még azt is eltűröd, hogy kvázi az ex pótlékának tekintsen. Benned tényleg egy grammnyi tartás sincs??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!