Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első húgycsőtágítós élmény?
Figyelt kérdés
Meséljetek az első ilyen alkalomról. Egyedül próbáltátok vagy más csinálta? Fájt vagy élvezted? Elélveztél?2023. ápr. 23. 16:49
2/51 anonim válasza:
Párom elkezdte bedugni az ujját a húgycsövembe, csak úgy, valamiért, tetszett, először nem is éreztem, már milyen mélyen van, csak kértem, hogy menjen még. Kérdezte, hogy: biztos? Mondtam, igen, utána láttam, hogy már egy ujjperce teljesen bent volt. Nem is érződött annyinak. Kértem, hogy mozgással így, akkor nagyon jó érzés volt (elélvezni nem tudtam volna), utána viszont két napig sajgott, minden bajom volt. Inkább nem kell többé.😅
3/51 anonim válasza:
Mi vettünk húgycső vibrátort, mert kerekesszékes lettem. Csak így van ejakulációm. Jó találmány!
4/51 anonim válasza:
Lehet venni erre húgycső tagito készletet, ha avval dugod a lyukat akkor nem lesz az mint feljebb hogy fájni fog szépen végig tagitod a méretekkel és utána lehet ujjazni.
És k* nagyot spriccelni
5/51 anonim válasza:
#4 az pisi lesz 😁, de van olyan nő, akinek orgazmussal társul
6/51 anonim válasza:
#5 Férfi is, spriccel csak ge*cit, úgy értettem
7/51 anonim válasza:
Én imádom, csak nehéz rá nőt találni aki szereti csinálni.
Pedig jó lenne egyet találni.
F
8/51 anonim válasza:
Csak kár,hogy erre szingli pasiként nem találtam nőt,aki szeretné,engedné,élvezné!
Pedig nagyon vágynék rá!
Ezt ugyanolyan ritka,a nő,aki szeretné,mint a popsisex... Sajna!
9/51 anonim válasza:
Én imádom. Csak nem találok rá partnert. Pedig támogatnam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!