Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első húgycsőtágítós élmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első húgycsőtágítós élmény?

Figyelt kérdés
Meséljetek az első ilyen alkalomról. Egyedül próbáltátok vagy más csinálta? Fájt vagy élvezted? Elélveztél?

2023. ápr. 23. 16:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
75%
Én is szeretem csinálni nagyon jó élmény
2023. máj. 9. 03:52
 12/51 anonim ***** válasza:
35%

10-es,ha nő vagy,s nem pasi,én is írhatok neked?

Én is nagyon imádnám adni is,esetleg kapni is eme örömszerzést!

8-as pasi voltam,s vagyok!

2023. máj. 9. 04:56
 13/51 anonim ***** válasza:
55%

Elsőnek tollal,gyertyával majd az ujjaimmal tágítottam és izgató! f

Szívesen beszélgetnék ebben a témában lányokkal!

2023. máj. 9. 12:26
 14/51 anonim ***** válasza:
70%
Én nő vagyok, ferfiaknal lattam(videoba)/hallottam róla, de ezt nőknek is csinálják?
2023. máj. 9. 15:33
 15/51 anonim ***** válasza:
69%

#14 Sőt, én még olyan videót is láttam, ahol oda élveztek bele.

Ritka testi rendellenesség, hogy valakinek olyan tágulékony a húgycsöve, hogy lehetséges a behatolás.

2023. máj. 9. 18:25
 16/51 anonim ***** válasza:
70%
Nekem kiskoromban valamiért megnagyobbították a húgycsőnyílásom és mivel fitymám sincs szerintrm elkerülhetetlen volt hogy rátaláljak erre az élvezetre. Kb 3x akkora a nyílás mint alapból így amikor elkezdtem maszturbálni mindig belecsúszott az ujjam és nagyon érzéken volt, nagyon élveztem, ha a makkomat fogtam azt kb nem is nagyonéreztem már egy időután szóval csak ezt a részét izgattam a farkamnak. Aztán idővel egyre bentebb jutottam, elkezdtem tárgyakat is használni, volt egy filctollam amit utána csak erre használtam:D de legtöbbször a kisujjamat dugtam bele aztán kis idővel már bement a második ujjpercig szóval nekem kb ez lett a masztizás. Amikor barátnőm lett megkérdem egyszer miközben csinálta nekem hogy próbálja meg beledugni a kisujját és amilyen vékony ujja van az enyémhez képest az övé tövig belement egyből, baromira meglepődött és csak azt kerdezgette, hogy biztosan nem fáj? Én meg annyira élveztem hogy kb kettőt húztam rajta és el is mentem, legjobb élmény volt számomra, mi azóta is csináljuk rendszeresen.
2023. máj. 11. 11:31
 17/51 anonim ***** válasza:
23%
hol lehet ilyen videokat találni?
2023. máj. 15. 17:24
 18/51 anonim ***** válasza:
42%
Azt a kva, hát ehhez képest a zoofília tényleg tök normális dolog. XD
2023. máj. 15. 18:09
 19/51 anonim ***** válasza:
30%
Ennél még a sz@r fétis is jobb
2023. máj. 15. 19:05
 20/51 anonim ***** válasza:
41%
Imádom ezt a játékot ,van jópár eszközöm is. Csak női partnert nem találtam hozzá most.
2023. máj. 16. 06:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!