Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első húgycsőtágítós élmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első húgycsőtágítós élmény?

Figyelt kérdés
Meséljetek az első ilyen alkalomról. Egyedül próbáltátok vagy más csinálta? Fájt vagy élvezted? Elélveztél?

2023. ápr. 23. 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy orvostan hallgató csaj akivel összejártunk rednsezresen szexelni. Valmelyik óráján jött szóba csak említés szintjén hogy van ilyen és amilyen perverz volt a csaj egyből ki is akarta próbálni.

Na hát én az elején úgy voltam hogy egy próbát megér, de ha nem lesz jó akkor szólok. Megbeszéltük hogy egy olyan alkalommal próbáljuk ki amikor több időnk van és nem kell elkapkodni. Persze amilyen türelmetlen volt egyből vett egy hugycső tágító készletet e mivel félt tőle hogy a végig merev fém cuccok ne okozzanak gondott vett olyat is ami rugalmas.

Na hát volt jó sok előjáték, és kb ott voltam hogy kb bármit csinálhat elmegyek, ekkor vette elő a legkisebb cuccot/rudat/ezközt (nem tudom mi a hivatalos neve). Finoman haladt vele, egy kicsi be majd óvatos kézimunka, majd kis mozgás és megint beljebb, első alkalommal egy kb 10 centi ment be, de nem is volt sokkal angyobb amit használt. Őszinte leszek valószínűleg még életemben nem élveztem akkaorát mint akkor, bár ehhez lehet hozzájárult az is hogy már előtte is bő egy órán át húzta az agyam és az új játékszerrel is még vagy negyven percen át játszottunk.

Ha lett volna ott akkor olyan amivel úgy szexelni is lehet hogy bent van akkor tuti szexelünk is.

Mivel látta hogy ez nekem mennyire jó kipróbáltuk nála is de neki nem igazán jött be.

Utána amíg együtt voltunk kb minden 3-4 alkalommla volt egy kis ilyen játék is.

Sajnos a mostani párom ilyen téren elég konzervatív és semmi eltérőbb nem érdekli a normál szexnél.

júl. 17. 15:51
 42/51 anonim ***** válasza:
71%
Honnan szedtétek ezt a hülyeséget? A húgycsőbe sose fog bele menni egy ujj.
aug. 10. 21:54
 43/51 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem próbáltad, akkor ne azokat cáfold látatlanban, akik igen.

aug. 11. 06:27
 44/51 anonim ***** válasza:
62%
#44 Mert nem mindenki napszámos paraszt.
aug. 11. 14:31
 45/51 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos. Mert a "napszámos paraszt" nem azon tépelődik naphosszat a monitor előtt, hogy miket kéne a f@szába dugdosni. Legközelebb, ha ez az elmebetegség sem elég érdekes már, egymás kiontott belei közé szartok és az okoz majd élvezetet?
aug. 11. 19:38
 46/51 anonim ***** válasza:
77%

Na, az lenne paraszti.

Különbség van a szexuális kultúra megismerésének, és bővebb örömforrásként való átélésének, mintsem paplan alatt, lekapcsolt lámpánál, misszionáriusban, és aközött, amivé te torzítod.

aug. 12. 10:55
 47/51 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem te vagy eltorzítva, és nem is a misszionárius pózról van szó. Azt nevezed "szexuális kultúrának", hogy a pár milliméteres húgycsŐbe dugdosol tárgyakat és az ujjad? Ez nyilván azért van, mert egy aktusra már képtelen vagy, nem örömteli, és az aberrációval még tudod valamennyire fenntartani az érdeklődésed, ha betegesen is. Javaslom az orrsövény "szexet" is! Felnyúlsz egy csőrös fogóval az orrodba, és összetöröd benne a csontot, vagy szétvered az ujjad szilánkosra egy kalapáccsal, de a fogadat is kiköszörülheted a szádból sarokcsiszolóval, csak ne nevezd ezt "szexuális kultúrának", és szexnek....
aug. 12. 11:22
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem tárgyakat, sőt, nem is a saját ujjamat, és nem is rendszeresen, de volt már ilyen.

"Normál aktus", köszönöm, napi rendszerességgel van.

Kevés szomorúbb dolog van annál, mint amikor valaki maga szalmabála pakoló sorsa felett keseregve mások örömén bosszankodik művies prűdséggel.

Ha nem szalmabálákat pakolnál 16 órában, te sem csak pisilés re használnád a kukidat.

aug. 12. 13:07
 49/51 anonim ***** válasza:
61%

Most sem csak arra használom, hanem a rendeltetésének megfelelően SZEXRE is.

Ahogy nem természetes, hogy az agyát az orrlukán keresztül nyomatja meg valaki slagon keresztül vízzel, vagy esernyőt dug a seggébe és kinyitva húzza ki, ez a húgycső mizéria is elég beteges. Sosem pakoltam bálát, csupán ötletet adtam neked, hogy mivel foglald le magad, ami kitisztítja a fejed, mielőtt megcsonkítod magad unalmadban. Ha viszont ebben leled örömed, tőlem meg is nyúzhatod, utána ledarálhatod...

aug. 12. 14:01
 50/51 anonim ***** válasza:
Néhányszáz évvel ezelőtt nagy karriert futhattál volna be inkvizítorként, ha ennyire érdekel, hogyan szexelnek mások.
aug. 12. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!