Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom a húgycső tagitástól? A baratom nagyon szeretne csinalni nekem de felek tőle nehogy bajom legyen. Megmutatta az eszkozoket es kb rosszul lettem. 20/L
Ez olyan dolog, amit mindkét félnek akarnia kell, nincs olyan, hogy "na jó, csak mert annyira szeretnéd".
Lehet bajod, egyrészt a hozzá nem értéstől (ami kiküszöbölhető, ha jól utánanéztek, pláne ha hozzáértő segítségére is számíthattok) de attól is, hogy te nem akarod. Rágörcsölsz, összeszorulsz... ha meg is úszod a sérülést, mentálisan azért marad nyoma.
Itt nem az a kérdés, hogy lenne-e bajod tőle. Egyébként igen, könnyen lehet, hogy lesz, még akár maradandó is. Itt a kulcsszavak a "felek tőle", illetve a "kb rosszul lettem". Normális körülmények között nem megyünk bele olyasmibe, amitől félünk, rettegünk, rosszul leszünk, és egy normális kapcsolatban nem teszünk olyat a szerelmünkkel, amitől ő fél, vagy egyenesen rosszullét fogja el. Ebből következik, hogy a ti kapcsolatotok nem párkapcsolat. Ez egy egyoldalú kapcsolat, ahol ő irányítani és elnyomni akar, uralkodni feletted.
Én is azt kérdezem: miért nem keresel egy normális pasit, aki legalább annyira megbecsül, hogy tiszteletben tartja a kéréseidet?
Szerintem akkor ne egedd, mert hamarosan te leszel az előző barátnője, csak előtte még szenvedsz is egy sort. Tényleg nagyon fontos, hogy egy bdsm kapcsolatban csak a két fél közös vágyai férnek bele, minden más tabu. Egyszerűen nem történhet másképp, mert az egészből egy boldogtalan kapcsolat lesz. Mondhatjuk úgy is, hogy kihasználnak.
Szerintem tök jó, ha valaki a saját határait feszegeti, és mindig egyre többet enged a párjának. Ez izgató mind a két félnek, és egy kis félelem jó is lehet, de a határt látlépni, és rettegni már nem szabad.
Klasszikusab bdsm dolgokat, mint fenekelés, korbácsolás próbáltatok? Az igatja valamelyikőtöket?
Téged mi izgat még, amit esetleg együtt még nem próbáltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!