Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet bajom a húgycső tagitást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bajom a húgycső tagitástól? A baratom nagyon szeretne csinalni nekem de felek tőle nehogy bajom legyen. Megmutatta az eszkozoket es kb rosszul lettem. 20/L

Figyelt kérdés

2023. okt. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan dolog, amit mindkét félnek akarnia kell, nincs olyan, hogy "na jó, csak mert annyira szeretnéd".

Lehet bajod, egyrészt a hozzá nem értéstől (ami kiküszöbölhető, ha jól utánanéztek, pláne ha hozzáértő segítségére is számíthattok) de attól is, hogy te nem akarod. Rágörcsölsz, összeszorulsz... ha meg is úszod a sérülést, mentálisan azért marad nyoma.

2023. okt. 24. 12:35
 12/50 anonim ***** válasza:
76%
11. " a kiszolgáltatottság, az, (ami a jo benne?) hogy a partner egyik legelemibb reflexét is átadja nekem. " Ez pedig az erkölcsileg beteg, eltorzult agy eredménye!!!
2023. okt. 24. 12:38
 13/50 anonim ***** válasza:
27%
Ha értelmesen csinálja nem lesz bajod. Én Szeretem csinálni elég régóta és nem lett semmi bajom belőle. 26L
2023. okt. 24. 12:40
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a kérdés, hogy lenne-e bajod tőle. Egyébként igen, könnyen lehet, hogy lesz, még akár maradandó is. Itt a kulcsszavak a "felek tőle", illetve a "kb rosszul lettem". Normális körülmények között nem megyünk bele olyasmibe, amitől félünk, rettegünk, rosszul leszünk, és egy normális kapcsolatban nem teszünk olyat a szerelmünkkel, amitől ő fél, vagy egyenesen rosszullét fogja el. Ebből következik, hogy a ti kapcsolatotok nem párkapcsolat. Ez egy egyoldalú kapcsolat, ahol ő irányítani és elnyomni akar, uralkodni feletted.

Én is azt kérdezem: miért nem keresel egy normális pasit, aki legalább annyira megbecsül, hogy tiszteletben tartja a kéréseidet?

2023. okt. 24. 12:44
 15/50 anonim ***** válasza:
6%
Próbald ki magadnak csinalni. Finoman eleg elvezetes tud lenni. 18L
2023. okt. 24. 13:03
 16/50 anonim ***** válasza:
23%
Van ennek előzménye? Párod mennyire gyakorlott, vagy rajtad akar kísérletezni? Mennyire bírod a fájdalmat? Mennyire kívánod a fájdalmat? Mi az amit már próbáltál és eddig bejött? Mindent lehet de: ésszel, fokozatosan, elővigyázatosan, és csak olyat amire mind a két fél vágyik.
2023. okt. 24. 13:19
 17/50 A kérdező kommentje:
Van persze. Nagyon sokat csinalta elozo baratnojenek. Nem birom egyaltalan rosszul leszek nagyon hamar. Olyat probaltunk ami meg tetszik neki hogy csipeszeket tesz ram es ha konyorgok vegye le azt imadja. Azt meg birom is ugy ahogy de ettol azert felek legjobban nehogy bajom legyen tole
2023. okt. 24. 13:25
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha eltűröd neki, hogy ennyire szarba sem vesz téged...
2023. okt. 24. 13:30
 19/50 anonim ***** válasza:
89%
Vannak bajok🤣🤣
2023. okt. 24. 13:36
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor ne egedd, mert hamarosan te leszel az előző barátnője, csak előtte még szenvedsz is egy sort. Tényleg nagyon fontos, hogy egy bdsm kapcsolatban csak a két fél közös vágyai férnek bele, minden más tabu. Egyszerűen nem történhet másképp, mert az egészből egy boldogtalan kapcsolat lesz. Mondhatjuk úgy is, hogy kihasználnak.

Szerintem tök jó, ha valaki a saját határait feszegeti, és mindig egyre többet enged a párjának. Ez izgató mind a két félnek, és egy kis félelem jó is lehet, de a határt látlépni, és rettegni már nem szabad.

Klasszikusab bdsm dolgokat, mint fenekelés, korbácsolás próbáltatok? Az igatja valamelyikőtöket?

Téged mi izgat még, amit esetleg együtt még nem próbáltatok?

2023. okt. 24. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!