Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen illúzió vár akinek illúzióromboló, az ha a partnerének el kell mondani hogy neki mi tetszik?
1. Pl itt
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Az első komment is leirja, hogy az milyen lehangoló, ha el kell mondani hogy mit akar szex közben.
De ezt már többször láttam, hallottam nőknél, hogy ez milyen illúzió romboló, lehangoló, meg hogy szabályosan lohasztja a nőt, ha bármit mondani kell. A férfi tudjon mindent magátol. Csak azt nem értem, hogy ezt hogy képzelik. Mindegyik nő más, honnan kéne tudnom, 1-2 együttlét után hogy nekik mi a jó, és hogyan? Nyilván a nők se tudják hogy nekem mi a jó, azt meg nekem kell mondani. Szerintem ez elég rossz hozzáállás, de persze lehet én látom rosszul.
Már a kérdés maga is igényel némi gondolat olvasást.
Általánosan igaz, hogy ha akarsz valamit, elmondod.
Ha nem mondod el és nem is kapod meg akkor magadra vess.
Embere válogatja szerintem ki és hogyan áll hozzá a szexhez. Ha egy nő, tényleg azt várja, hogy a férfi egyből ráérez mit-hogyan és merre akkor nem volt még hosszú kapcsolatban.
Persze vannak nagyjából általános dolgok, hogy jó, ha tudod hol vannak egy nőn az erogén zónák, merre találod a klitoriszt és hogyan izgasd, meg nagyjából rálehet érezni, hogy mit szeret jobban egy nő 1-2 menet után. De az igazi kívülről fújod minden eggyes mozzanatát összecsiszolódáshoz idő kell.
Nyílván rohan mindenki, mindenkinek azonnal tökéletes kell, mert nincs ideje a "betanítás"ra, meg vannak jobbak, ügyetlenebbek szexben is.
De aki leragad annál, hogy elsőre legyen tökéletes és futószalagon az az élmény jöjjön minden egyes alkalommal az meg is érdemli, ha elszalasztja a lehetőségeit, vagy bármi más felesleges feszültséget, amit ez a gondolkodás magával ránt.
Senki se egyforma és egyetlen embernek is különböző igényei lehetnek 2 külön alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!