Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már veletek olyan hogy menet közben meggondolta magát a nő BDSM-mel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy amikor kezdtetek belemerülni a dologba, akkor jött rá, hogy neki ez a vonal mégsem tetszik, nem akarja, pedig fantázia szinten izgatta, és teljesen szubmusszívnek tűnt.2023. okt. 23. 07:31
1/6 anonim válasza:
Szerencsére nem, de fordítva volt. Úgy gondolta nem izgatja ez a dolog, de rájött mégis van ami tetszik neki.
2/6 anonim válasza:
Nem, de jó lenne, ha pl.: elsőre szub lenne a nő, majd kiderülne, hogy totál domináns.
3/6 anonim válasza:
Egyszer igen büntetésre kerestem lányt és talizunk de amikor ott voltunk már a helyszínen akkor valamiért meggondolta magát és átraktuk egy következő alkalomra akkor már jól ment neki:)
4/6 anonim válasza:
Persze de addigra már megvolt kötözve, szóval nem számított mit akar.
:)))
5/6 anonim válasza:
Ismerkedtem egy nővel, aki nem szerette az előjátékot és hogy ő keményen szereti...
Katasztrofális volt, nyafogott egyből, hogy fáj, alig értem hozzá.
Semmi szexkultúrája nem volt.
Talán nem kellett volna elhinnem, amit kamuzik.
Félreértés ne essék, én szeretem az előjátékot.
6/6 anonim válasza:
Nem, nekem eddig csak az ellenkezőjéhez volt szerencsém, hogy már azon néztem, hogy mennyire mazochista és mit szeretne, hogy csináljak meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!