Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 23 éves szűz nőről?
A 20-assal nagyon egyetértek.
Tizenpár éves kora óta érdelődik jellemzően az ember a szexualitás iránt, mint gyakorlati vágy. Ismerkedne.
Azóta eltelt 10 év és ha sose volt senki, akivel közeledtetek volna és történt volna valami, az nagy önértékelési problémára vall. Nem biztos, hogy konrétan szégyenlős vagy, lehet, hogy anyira maximalista, hogy soha senki nem tud megfelelni neked és sose lesz olyan, akit el tudnál fogadni.
Azt se lehet mondani, hogy "de kicsi a választék", meg "én nem érdekeltem őket"... 10 év alatt azért bizonyosan volt, aki nagyon szeretett volna téged, de te nem engedted közel, mint ahogy olyan is, amikor ez fordítva volt. De 10 év alatt nem volt olyan, akivel szimpiség szintjén egyezés lett volna?
Nem azt mondom, hogy sietni kellene és elvileg lehet, hogy peches kombinációk sora van mögötted, nem is vagy elkésve, de reálisabb, hogy sose felelt meg a mércédnek senki és így egyedül maradtál idáig.
Nem hajtalak, csak tudj róla, hogy nincs tökéletes ember. Ráadásul az, hogy tolerálni tudsz másokat azt is kell, hogy jelentse, hogy nem löksz sorban mindenkit el magadtól. Attól, hogy valaki nem tökéletes, még lehet szeretni való és talán te is megszeretnéd, ha figyelnél rá. Ha belegondolsz, nagy eséllyel, akik téged szerettek volna, idővel mást találtak, míg te most is keresgélsz...
Nyilván nem alkalmi kapcsolatokat keresel, de azért legyél nyitott: Ne a tökéletest keresd, hanem aki szimpatikus, akivel-, akinek a társaságában jól érzed magad. Ilyen biztos volt kölcsönösen az évek alatt. Ahhoz, hogy megszeress valakit, meg kell ismerni.
Nem vagy elkésve, de a saját időd megy. Értelmetlenül.
Szorongósnak és felhúzott orrúnak sem szabad lenni. Csak magaddal szúrsz ki. Hidd el, miután elindulnak a dolgok, azt fogod mondani, hogy kár, hogy nem kezdtél bele hamarabb. Elvesztegetett időnek fogod gondolni a felesleges óvatoskodást.
'Ott lenne bennem a gondolat, hogy hány kifulladt közeledés, beszélgetés és ismerkedés lehetett, ahol minden egyes alkalommal volt "valami baj"."
Sose közeledett felém senki én meg nem próbálkoztam. Úgy gondolom nem mindenkinek van olyan személyisege/kisugárzása hogy ilyen kapcsolatait legyenek. Nem feltétlenül van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!