Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 23 éves szűz nőről?
Azt, hogy a szüzességétől függetlenül szívesen megismerném.
Véleményt nagyon nem tudok, mert nem az határoz meg, mást meg nem tudok rólad.
Max annyit, hogy úgy éld az életed, ahogy neked jó. :)
Azt, hogy van az az 5 évvel több férfi, akit érdekelsz.
Rólam van szó. Komolyat keresek, szerintem ebben rád találtam.
A kérdés nem az, hogy mit gondolunk, hanem hogy szintén nagy kíváncsisággal tekintesz-e a kommentemre?
Azt, hogy gátlasos valamiért. De semmiképpen nem normális.
25L
(szánalmas ez a kaparás fiúk... nagy eséllyel troll a kérdező de csak írkáljatok neki priviket...)😄
Nem vagyok troll 14-es..
Gátlásos vagyok ebben van valami.
Egyszerűen nincs olyan férfi akit alkalmasnak tartok erre🤷♀️
Az oka érdekel ilyenkor, meg hogy mennyire akarna várni.
Ha nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon ilyen téren, akkor max barátság lehet vele, többet nem tudunk kihozni belőle. Ha meg mégis, akkor sok dolgot ki lehet élvezni, csak türelmesebbnek kell lenni vele.
Szerintem nem egészséges. Ha élőben találkoznánk, tudnám, hogy 23 éves vagy és el is mondanád, hogy még szűz őszintén az lenne az első gondolatom, hogy valami nincs rendben.
Abban a pillanatban zárnám ki, hogy hosszú kapcsolat játszik. Nekem red flag. Ebben persze van korábbi tapasztalat is, amiről nem tehetsz és nem is azért írom, hogy sértésnek vedd.
De ilyen idősen ha nem volt olyan kapcsolatod, ami addig eljutott, akkor vagy hihetetlen magas lovon ülsz, vagy kiállhatatlan a személyiséged, vagy valami más repedésnek kell lennie hozzá a külső mögött, de egy olyan korban élünk, ahol ha valaki kapcsolódni akar mással, akkor megteheti kismillió különböző módon.
Emellett, ha nem volt még működő kapcsolatod, márpedig a szex és az intimitás annak a része, akkor vagy neked nincs igényed rá, vagy lehetőséged és mindkettőnek alapos oka kell, hogy legyen.
Pasiként ilyen darázsfészekbe még bottal se nyúlnék többet. Elég parás a saját magam életét rendben tartani, nincs szükségem rá, hogy összekaparjak még mást is, mert nem tud szocializálódni, vagy valami más problémája van.
Nem éri meg.
Nem tudom miért nem vesztetted el persze és ha saját döntés, akkor egészségedre, de ez egy olyan csomag a lányon, ami nem fér bele abba, amit partnerként keresnék, akár alkalmira, akár hosszú távra.
23 évesen az ember túl van egy középsulin vagy gimnánziumon, esetleg főiskolán. Ott jó esetben kialkult baráti, haveri, ilyen-olyan kapcsolata a többiekkel, része volt egy közösségnek. Ha ezek nem, akkor sok évet töltött már munkahelyen, emberek közt. Ha egész végig senkivel nem találkozott össze aki neki különös mód szimpatikus volt, és senkivel sem akinek ő lehetett az.... Jó esetben. De milyen egyéb esetek vannak még?
Ott lenne bennem a gondolat, hogy hány kifulladt közeledés, beszélgetés és ismerkedés lehetett, ahol minden egyes alkalommal volt "valami baj".
Én 23 éves koromig voltam szűz férfiként. Tele voltam önértékelési gondokkal, senkihez sem tudtam sehogy sem kapcsolódni, mindenkivel bizalmatlan voltam, senki nem jelentett semmit... az énképem legtöbb darabja valamilyen lelki sérülés eredménye volt. Évekig tartó önismereti munka és sokszáz ezer pszichológusnál hagyott forint volt a költsége annak, hogy végül teljes és nagyrészt boldog életem legyen.
És az a helyzet, hogy rengeteg akkori valómhoz hasonló férfival és nővel találkoztam már.
Akaratlanul is ez jutna eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!