Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti csajjal milyen lehet a szex nekem 23 éves fiúként?
Figyelt kérdés
Egy 32 éves nő, nagyon dög, akarna velem sexelni. Mire számitsak? Mire figyeljek?2023. márc. 28. 22:32
2/16 anonim válasza:
Vagy jó lesz, vagy nem. Nem kortól függ. 😂
3/16 anonim válasza:
Tán egy 32 éves nő már öregnek számít nálad?
Kis szaros… majd tíz év múlva gondolj vissza erre a kérdésre.
4/16 anonim válasza:
Gumit húzzál.
Amúgy a jó szex nem életkor kérdése.
5/16 anonim válasza:
Pont ugyanarra figyelj mint egy veled egykorú 23 évesnél - partneredre, arra hogy jó legyen neki! Minden hány évessel dugsz, ez az alapszabály.
6/16 anonim válasza:
Párszáz kilométerrel több van benne, mint a korodbeliekben kb ennyi. Nem kell stresszelni, de megértelek. Én is korai huszasként azt hittem volt nagy szó harminc évesekkel dugni, mert hogy milyen idősek. Aztán amire harminc lettem arra már 20-50-es palettán bármi jöhet.
8/16 anonim válasza:
Ugyanolyan ,mint egy 20évessel
9/16 anonim válasza:
6-os honnan tudod ? Lehet egy huszon éves több pasassal feküdt össze ,mint egy 30-as!!
10/16 anonim válasza:
Ugyan olyan mint egy fiatalabbal. De mi az aggodalmad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!