Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves vagyok és egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok és egyre kevésbé vonzanak szexuálisan a nők. Lehet az oltás miatt?

Figyelt kérdés
Magyarul lecsökkent a libidóm teljesen. Amilyen csajokra régebben felállt azonnal, mostanában semmi, érdektelen...
2022. dec. 4. 00:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Milyen oltásról van szó?
2022. dec. 4. 00:42
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Ja, mert benne volt a csipsz.
2022. dec. 4. 01:01
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Meleg lettél.
2022. dec. 4. 01:06
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan az oltás miatt. Az a mellékhatása, hogy bebuzulsz töle.
2022. dec. 4. 03:48
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
Könnyen meg lehet, sokakat intézett el az oltás, amikor sok nő azt tapasztalta hogy erős vérzése van, és alig csillapodik, az a nő gyíkemberes konteós volt, rá 2 évre, leîrja a mainstream mèdia hogy okoz ilyen mellèkhatást, akkor mègse kontejó, ugye? Na ennyit ezekről a méreglöttyökről…
2022. dec. 4. 04:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Nálam a stressz okozta a csökkenést. Most már minden a régi.
2022. dec. 4. 05:59
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
..... és nekem is melegem lett tőle 🤣🏳️‍🌈
2022. dec. 4. 06:26
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Az oltás miatt tuti, hallottam reagál az 5g-re, mert a csipszek belemennek a pisilődbe, hogy ne szaporodj. Kellett neked oltás.. bíl géc amíg él, addig neked nem fog felállni. :(
2022. dec. 4. 07:06
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Örülj neki, egy gonddal kevesebb, mostantól élhetsz a horgászatnak.
2022. dec. 4. 07:33
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Az oltás hosszútávú mellékhatásait ismeri itt valaki a nagyonokosok közül? (Akik a chipp történettől el tudnak vonatkoztatni persze!) Csak kérdezem hogy vane itt valaki,aki ezt tudja, amit az összes virológus, járványügyis, meg kutató nem tud megmondani?

Na akkor, amíg nem tudjuk, addig azt se tudjuk hogy egyeseknek a lbidójára milyen hatással van!

Ami nem azt jelenti hogy biztosan az oltás a felelős ezért, csak azt, hogy nem zárható ki 100%ban.

A kérdező csak gondolkodik. Ami nem annyira vicces, hanem helyénvaló.

2022. dec. 4. 10:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!