Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Volt régebben egy barátnőm, kis pici duci. 70 kiló volt mikor összejöttünk és 92-re hízott fel két év alatt, mert jól tartottam. Imádtam. Jó nagy mellei voltak és olyan hasa lett, hogy a buszon átadták neki a helyet, mert azt hitték, terhes. De ami a legjobban tetszett benne, az volt, hogy hatalmas szexi segge lett a hízástól. Tudom, most sokan fujjolnak, hogy milyen tehén lehetett a csaj, de esküszöm jól állt neki ez dagiság és amúgy nagyon szép arcú lány volt! Hatalmasakat szexeltünk mindig, isteni élmény volt hátulról döngetni, a cicijei lengedeztek, egymáshoz csattantak, a seggében gyönyörködni lehetett, finom puha husi bőre volt. Ha szemből dugtam rezgett a háj a hasán, a melleivel együtt. Ha ráfeküdtem, olyan volt mint egy párna, nem nyomtak a csontjai. A nunija felett szépséges nagy vénuszdombban lehetett gyönyörködni, és nagyon szép babapuncija volt. Nem volt egy tipikus villantós csaj, mégis az egyik legjobb nő volt az életemben. Aki egyszer kefél duci nőt, rájön mi a különbség a vékonyhoz képest. Ég és föld.
4/9 anonim válasza:
Fujj. Taszító és rég elhagytam volna, sőt össze sem jövünk.
5/9 mantis religiosa válasza:
Naná! Minden feleség hizlalja a férjét hazassagon belül. 😀
6/9 anonim válasza:
1es
Nekem is volt/van ugyanilyen élményem.
7/9 anonim válasza:
Volt egy csajom.65-röl ment fel95-re. Nem hízlaltam,hízott magától.
Tetszettek a hatalmas mellei és hajóméretű segge.
Szegény minden nyűgét is megkapta a sulynak.
Lépcsőzés:lihegés.
Bármi a mit kint lehet csinálni nagyon nehézkessé valt neki.
És baromira izzadt. Pláne a redők közt.
Sex után meg aztát végképp csatakosak voltunk mind 2en na az elég undoritó volt.
És ez 25évesen elég gáz.
Valóban eg és föld a különbség. És szurna mag csontosak a vékony lányok de számomra sokkal szexibbek.
9/9 anonim válasza:
Engem szerintem azért akart hizlalni exbarátnőm mert túl jó pasinak gondolt magához. Ő duci volt, én nem. Féltékenykedett is mindenkire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!