Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy elsőre nem voltatok biztosak abban, hogy kapcsoaltot szeretnétek a másik féllel?
Figyelt kérdés
Ha igen mi lett a vége, annyiban hagytátok, vagy szépen kialakult?2020. dec. 29. 12:36
1/8 anonim válasza:
Én csak a másik oldalon voltam. Nem történt semmi.
2/8 anonim válasza:
Utólag jöttél rá, hogy mégis kell a férfi? Szerintem ez így már felejtős
3/8 anonim válasza:
Volt ilyen. Nem voltam lelkileg a topon, mikor megismertem, nem vágytam kapcsolatra, ezt meg is mondtam neki, de úgy voltunk vele, hogy ő sem rohan sehova, ráérünk ismerkedni. Végül hagytuk alakulni, hónapokon át csak randiztunk, sétálgattunk, beszélgettünk. Azóta a menyasszonya vagyok.
4/8 anonim válasza:
Nem. Az elején leveszem, hogy tudnék-e vele komolyabban lenni. Nem hitegetek, mert ez arra jó és nem lesz belőle semmi.
5/8 anonim válasza:
Volt, összejöttünk, több évig együtt voltunk, majd szakítottunk. Összességében hallgatnom kellett volna a megérzéseimre már az elején és menekülni előle. De "papíron" minden stimmelt, 1-1,5 évig még tudta is játszani a szerepét.
6/8 anonim válasza:
Igen. 250 km volt köztünk, és nem akartam távkapcsolatot. Rámírt kb 4-szer társkeresőn, mire megadtam neki a számomat, előtte elég elutasító voltam vele, pedig egyébként az egész oldalon ő volt a legszimpatikusabb. Gondoltam, ha ilyen kitartó, csak megérdemel egy esélyt. Amikor csak tudtunk írtunk egymásnak, egész nap beszéltünk, aztán azt hiszem 5 nap után találkoztunk, ő jött hozzám, aztán 4 nap múlva megint, aztán pár hét múlva már egy pár voltunk, utána pedig minden hétvégét együtt töltöttünk. Pár év múlva hozzáköltöztem, azóta már házasok vagyunk.
7/8 anonim válasza:
Igen, fél évig ostromolt, mire beadtam a derekamat. Nem kellett volna, mert nem vonzódtam hozzá és egyikünk se volt szerelmes. Igazából csak kíváncsi voltam már a szexre, azért mentem bele, utána meg úgy voltam vele, hogy egy rendes kislány nem dug idegenekkel, tehát most már muszáj a barátnője lennem. Meg aztán olyan boldog volt, gondoltam, ha én nem is leszek boldog soha, ő legalább legyen az. Ezért voltam együtt vele 4 éven át, de közben egyszer szakítottunk, mert agresszív volt. Hát, életem sötét korszaka volt. Neki se tettem jót ezzel az egésszel, mert szex se nagyon volt a 4 év alatt és nem is tudtam rá felnézni. De az anyagi érdekek egymás mellett tartottak minket.:(
8/8 anonim válasza:
Én voltam így. Kicsit felszinesen ítéltem meg akkor a másikat, és úgy gondoltam, hiaba vonzó és tudunk jókat beszélgetni, nem hozzám való. Aztan megismertem a valódi arcát, es hálás vagyok, hogy az utolsó pillanatban (épp be akartam fejezni a talalkozasokat) felismertem, milyen nagyszerű, értékes embert veszítenék el. Ma már a férjem, és a legjobb férj, akit csak kivanhatnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!