Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkednél a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkednél a másik nemmel, ha nem szeretnél megfelelni mindenáron?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint bárki mással
2020. dec. 22. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarnék megfelelni? Tudod ez mennyire unalmas? Mintha nem lenne az embernek saját akarata.

"Hova menjünk ma enni?" "Ahova akarod, drágám", jajjjjj

2020. dec. 22. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viselkedem.
2020. dec. 22. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy, ahogyan viselkedtem. Mivel nem akarok megfelelni senkinek sem.

F.

2020. dec. 22. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nem tudsz "viselkedni". Önmagam adom,hiszen úgyis rájön bárki ha másnak mutatom magam mint amilyen vagyok. És egyébként is: nincs értelme.
2020. dec. 22. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenáron sosem akartam megfelelni. Vannak viszont olyan dolgok, amiket inkább társadalmi elvárás miatt teszek meg, hogy ne tartsanak férfiasnak vagy igénytelennek... de ezt nemcsak az ellenkező nem képviselői várják el.

Pl. nem szőrteleníteném a lábamat, hónaljamat, mert én nem tartom ízléstelennek vagy rondának a szőrös lábat... de annyira elvárás, hogyha egy nő kimegy az utcára szőrös lábbal-hónaljjal, akkor fikázzák, cikizik, fintorogva néznek rá, ezt meg én nem akarom.

Ugyanígy van néhány olyan eset, amikor vki annyira bunkó volt, hogy legszívesebben leüvölteném a fejét vagy trágár szavakkal illetném... de ha belebonyolódom egy ilyenbe, akkor megkapom, hogy az utca nevelt fel, vagy hogy kamionsofőr a stílusom - pedig néha nagyon közel vagyok hozzá (és nem úgy kell érteni, hogy alapesetben a bmeg lenne a kötőszavam, mert nem, de van 1-2 eset évente, amikor nagyon felhúzza vki az agyam).

2020. dec. 22. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Felreertetted a megfeleles szot. Nem neked kell megfelelni, ha az neki kell eldontenie, hogy megfelelsz-e neki ugy, ahogy vagy. Az ilyenekbol lesznek a papucsok.
2020. dec. 22. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Most is úőgy viselkedem.
2020. dec. 22. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel ugyanőgy viselkedek, nemtől függetlenül, ember és kész. A boldog élet ott kezdődik, hogy nem akarsz másoknak megfelelni.
2020. dec. 22. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Most sem szeretnék megfelelni bármi áron.

Mindenkivel ugyanúgy viselkedek: mint egy emberrel.

2020. dec. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!