Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednél a másik nemmel, ha nem szeretnél megfelelni mindenáron?
Miért akarnék megfelelni? Tudod ez mennyire unalmas? Mintha nem lenne az embernek saját akarata.
"Hova menjünk ma enni?" "Ahova akarod, drágám", jajjjjj
Pont úgy, ahogyan viselkedtem. Mivel nem akarok megfelelni senkinek sem.
F.
Mindenáron sosem akartam megfelelni. Vannak viszont olyan dolgok, amiket inkább társadalmi elvárás miatt teszek meg, hogy ne tartsanak férfiasnak vagy igénytelennek... de ezt nemcsak az ellenkező nem képviselői várják el.
Pl. nem szőrteleníteném a lábamat, hónaljamat, mert én nem tartom ízléstelennek vagy rondának a szőrös lábat... de annyira elvárás, hogyha egy nő kimegy az utcára szőrös lábbal-hónaljjal, akkor fikázzák, cikizik, fintorogva néznek rá, ezt meg én nem akarom.
Ugyanígy van néhány olyan eset, amikor vki annyira bunkó volt, hogy legszívesebben leüvölteném a fejét vagy trágár szavakkal illetném... de ha belebonyolódom egy ilyenbe, akkor megkapom, hogy az utca nevelt fel, vagy hogy kamionsofőr a stílusom - pedig néha nagyon közel vagyok hozzá (és nem úgy kell érteni, hogy alapesetben a bmeg lenne a kötőszavam, mert nem, de van 1-2 eset évente, amikor nagyon felhúzza vki az agyam).
Most sem szeretnék megfelelni bármi áron.
Mindenkivel ugyanúgy viselkedek: mint egy emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!