Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire okozhat problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire okozhat problémát egy nő aki elvileg csak barát, de tudom, hogy a srác szerette?

Figyelt kérdés
Szóval udvarol nekem egy fickó akinek a közösségi portálja tele van egy nővel akivel elvileg csak barátok, és amikor rákérdeztem, hogy miért nem jöttek össze akkor azt mondta, hogy a csaj nem akarta. Mi lesz ha a csaj akarni fogja? Akkor én ejtve leszek?

2020. dec. 15. 11:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kiegészítés ehhez "a közösségi portálja tele van egy nővel" itt fotókra és közös sztorikra gondolok.
2020. dec. 15. 11:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd inkább. Nincs túl a csajon és vigaszt keres, ha igent mondana a nő tuti otthagyna téged.
2020. dec. 15. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a non mulik, hogy mikor fog eldobni erte teged.
2020. dec. 15. 12:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, na meg "szamár" sem akarok lenni, ha már a lovat nem kapta meg.
2020. dec. 15. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Okozhat...

Nem is feltétlen a "szamár" effektus miatt, mert lehet, hogy most nagyonis komolyan gondolja veled, és nem tartaléknak szán.

Inkább azért, mert a srácnak van egy érzelmileg elvarratlan szála, valószínűleg ő sem tudja pontosan, hogy hányadán is áll azzal a nővel. Nem lehet tudni, hogy hogyan fog reagálni, ha mondjuk közötted és a "barátnője" között konfliktus lesz, vagy ha a csaj egy napon úgy dönt, hogy mégis kipróbálná együtt, akkor a srác elengedte e annyira, hogy nemet mondjon.

(ebből szokott az lenni, hogy a régi-régi majdnem barátnő egy nap úgy dönt, hogy mégis kell neki a pasas, az otthagyja a párját, majd a végén az a kapcsolat is zátonyra fut, de addigra mindenki boldogtalan a történetben)

2020. dec. 15. 12:30
 6/12 A kérdező kommentje:
A szamár effektus csak azért nem hagy nyugodni mert külsőleg eléggé hasonlítunk egymásra a csajjal... Magasság, haj- és szemszin, testalkat...
2020. dec. 15. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem feltétlen jelent semmit. Nekem is volt 1-2 olyan barátnőm, akik akár testvérek is lehettek volna (igaz, nem egymást követően), egyszerűen azért, mert van egy zsánerem, hogy milyen nők tetszenek.
2020. dec. 15. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

haha.

ismerve a nőket, kb. onnantól fogja megdugatni magát a fickóval, hogy megtudta, hogy annak van végre barátnője.

kihagynám.

2020. dec. 15. 13:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Érdemes rákérdezni nála? Vagy úgyis azt mondja majd, hogy ááá az már a mult...?
2020. dec. 15. 14:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lepontoztátok a 8-ast, pedig a direkt fogalmazást leszámítva igaza van.

Nekem is volt olyan lány barátom, akinél nyomultam, nem kellettem, de maradtunk haverok, majd amikor olyan kapcsoatom lett, amiről egyértelmű volt, hogy tartós lesz, akkor hirtelen rájött, hogy ő szerelmes belém, nem tud nélkülem élni... De addig, amíg elérhető voltam, valahogy nem jött erre rá.

Én szerencsére akkor már túl voltam rajta, és el tudtam küldeni, meg féltem attól, hogy ez most csak egy fellángolás nála, mert fél, hogy elveszít, de ha szakítok a kedvéért, akkor ugyanúgy gyorsan rá fog jönni, hogy legyünk inkább csak haverok.

És sajnos ezt nem csak 1x, és nem csak én tapasztaltam, a környezetemben is előfordult, hogy a "de mi barátok vagyunk" férfinek hirtelen nagyon megnő az értéke, ha párja lesz, akkor már nem csak barátként tekintenek rá.

2020. dec. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!