Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, ha mindenki más fontosabb?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy közös barátunkon keresztül ismerkedtem meg és elég jóban lettünk. Barátságnak indult az egész, aztán a többi jött magától... Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de már úgy érzem, hogy hanyagolva vagyok. Nem hív önszántából sehova, csak említi, h csinálni kellene valamit és a barátnőimmel többet beszél és találkozik, mint velem, ( azt azért tudni kell, hogy mindkét barátnőmmel jóban van ) plusz még persze a z ő haverjaival is eljár mindenfele( mondjuk ez természetes...). Nem hiszem, hogy ez teljesen normális lenne, pláne, hogy ennyire a kapcsolat elején járunk... Mit tegyek, ha már beszéltem vele egyszer erről és azt mondta, hogy lesz változás, de azóta sincs semmi, sőt... ?2016. márc. 1. 18:22
1/1 anonim válasza:
A beszélgetés és a mostani idő között mennyi idő telt el?
Nincs változás? Már most? Csak 2 hónapja vagytok együtt és már így viselkedik?
Te mit teszel meg a kapcsolatért?
Ha te mindent és ő semmit, akkor te mit keresel még mellette? Aki lusta most az elején változni, az később se fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!