Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít, hogy külsőre is összepasszoljatok a kiszemelttel? Volt már, hogy azt éreztétek, hogy tetszik a másik, és ti is neki, de összképileg nem illettetek össze? (más stílus stb.)
#1., szerintem ez nem feltétlen igaz! Ha egy hullámhosszon vannak, és lelkitársra találnak egymásban, akkor lehetnek boldogok együtt. De külsős szemlélő szemében furcsa párost alkotnak együtt ránézésre.
Több megközelítése lehet a dolognak, ezekre vagyok kíváncsi.
Volt olyan, aki azt mondta, külsőre másmilyen férfit képzelt volna mellém, mert párom túl "normális". Ez onnan jött, hogy nekem extrémebb stílusom van: piercingek, tetoválások, extrém fazonú és színű haj, míg párom full átlagos. Nem igazán érdekelt, most se érdekel. 5 éve kiválóan megvagyunk együtt.
Ellenben volt olyan exem, aki emiatt szakított, mert fejébe vette, hogy nem felel meg nekem (nem teljesen magától, ismerősei első perctől kezdve ezt duruzsolták a fülébe). Az ég egy adta világon semmi gondom nem volt vele, vagy a külsejével, de hát ez van. Mindenki szabadon állíthat magának gátakat. (Egyébként mielőtt valaki kitalálná, nem volt gondja a stílusommal, kifejezetten tetszett neki, csak kevésnek érezte magát hozzá, ami továbbra is érthetetlen számomra.)
"De külsős szemlélő szemében furcsa párost alkotnak együtt ránézésre."
Akinek ez számít, az nagyon hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!