Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rossz szexuális élményed?
Volt.
Kaptam már sértést is. Tettek velem olyat is amit nem akartam. A rossz dolgok nehezen felejtődnek el.
Fiatalon volt, de azért az utóbbi években már van annyi tapasztalatom, hogy meg bírom oldani az irányítást, akármennyire "béna" a lány, így igazából rajtam múlik hogy milyen lesz. Persze ha rosszul szop vagy ilyesmi arra nincs feltétlen hatásom, de akkor is lehet egy keményet dugni, ami nem lesz rossz szex
23F
Kétszer is volt, hogy a pia miatt kifejezetten rossz élményem volt.
Egyik exem, akivel bár többször - de mégis egynek veszem az egyszerűség kedvéért. Neki felállt... de elmenni nem tudott. És hiábamondtam, hogy az állkapcsom nem érzem, a hüvelyem fáj a sok dörgöléstől, a kezem is elfáradt... nem akarta abbahagyni. Többször előfordult, hogy összeszedtem a cuccaimat és hazajöttem. Persze ilyenkor ment a nagy hiszti részéről, hogy hogyan tehettem meg ezt vele :D Végül szakítottunk, amikor 4-5 alkalommal is eljátszottuk ezt, de más egyéb okok miatt is lkapátra helyeztem.
Másik meg egyszer fordult elő, amikor nem állt fel az illetőnek (szintén pia miatt), majd amikor nagynehezen mégis sikerült, ahogy a gumi rákerült lekonyult :D Ezt egy este többször is eljátszottunk, végül hagytuk a fenébe, inkább aludtunk (hazamenni már nagyon nem volt kedvem). Másnap reggel bezzeg jó volt vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!