Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány minden mindegy alapon képes szexelni szinte mindenkivel , csak hogy kielégítsék és akár a nap bármely szakában képes szexelni , akár többször is , akkor ez már valamilyen formában betegségnek , vagy rendellenességnek nevezhető ?
Miért kell kényszeresen felcímkézni mindent?
Ha neki ez jó, akkor neked mi közöd hozzá?
Természetesen semmi közöm nincsen hozzá , ebben teljesen igazad van .
De nem is azért tettem fel a kérdést , hogy bármi közöm is legyen hozzá , pusztán kíváncsi voltam a nálam esetlegesen tapasztaltabbak véleményére , ez minden .
5 / Köszönöm az egyértelmű választ .
Ere gondoltam én is , hogy ez vagy valami betegség , vagy valami rendellenességnek köszönhető , de semmiképen sem normális dolog .
De biztos nem voltam benne egészen .
A volt párja mesélte egyszer , hogy volt mikor munkából kellett haza mennie , mert felhívta a csaj , hogy siessen haza gyorsan , mert nagyon nem bír magával.
Aztán hamar jól meg kellett neki dugni , hogy délutánig valahogyan türtőztetni tudja magát .
Nimfomania
Ez egy betegség és pont olyan ahogy leírtad
N29
azért "betegség" mert a bigott társadalom rásüti..
Annyira "betegség" mint a dohányzás vagy a kávéivás..
9es de betegség mert nincs olyan h ki lehessen elégíteni
Benne marad a feszko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!