Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, még szűz.Nem túl rég lett volna rá alkalmam, hogy túl legyek rajta, de az utolsó pillanatban visszautasítottam a fiút, aki ezt zokon vette és hazugságokat terjeszt rólam. Hogyan bizonyítsam be hogy nem igaz?
Figyelt kérdés
Mielőtt lefeküdtem volna vele, mondtam neki hogy mégse szeretném ezt még, erre ő azt terjeszti a suliban, hogy csak megsz*patott, mert olyan szőrös és igénytelen nekem, hogy nem volt gusztusa hozzám nyúlni.
Hiába mondtam el az igazságot, senki nem hisz nekem. Mit csináljak?
Akivel történt már hasonló dolog, hogyan éltétek ezt túl, mit tettetek?
2023. okt. 13. 16:42
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válasz, most mosolyt csalt az arcomra 😅
2023. okt. 13. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!