Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves lány vagyok, még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok, még szűz.Nem túl rég lett volna rá alkalmam, hogy túl legyek rajta, de az utolsó pillanatban visszautasítottam a fiút, aki ezt zokon vette és hazugságokat terjeszt rólam. Hogyan bizonyítsam be hogy nem igaz?

Figyelt kérdés

Mielőtt lefeküdtem volna vele, mondtam neki hogy mégse szeretném ezt még, erre ő azt terjeszti a suliban, hogy csak megsz*patott, mert olyan szőrös és igénytelen nekem, hogy nem volt gusztusa hozzám nyúlni.

Hiába mondtam el az igazságot, senki nem hisz nekem. Mit csináljak?

Akivel történt már hasonló dolog, hogyan éltétek ezt túl, mit tettetek?

2023. okt. 13. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezért kell felnőtt, érett férfiakkal kezdeni, mi nem vagyunk ilyenek.

Mi tudjuk hogyan kell bánni egy nővel.

2023. okt. 13. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Aljas dolog tőle. Nem tudom hány éves vagy, de gyanítom még fiatal.

Egyébként te meg terjeszd azt róla, hogy 10 cm a farka..

Igazából ilyen esetben úgyis lesz aki hisz és olyan is aki nem hisz neked, mindegy mit mondasz.

2023. okt. 13. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Mondd, hogy semmi nem volt, lehetett volna sokkal ügyesebb. ;)

S keress érett partnert ;)

45/F

2023. okt. 13. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok varázslo, hogy a távolbol megoldjak egy ilyen dolgot. A tapasztalatot meg gondolom te is leszürted egy életre, hogy ilyen közeli zárt körböl (iskola, munkahely, stb.) nem választ futo kapcsolathoz partnert. (Házinyulra nem lövünk tipikus esete.)
2023. okt. 13. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Ügyesen választottál partnert, gratulálok. Előbb kéne gondolkodni.

Most annyit tehetsz, hogy legyél még szemetebb, terjessz róla még nagyobb hazugságot... 🤷‍♀️

22L

2023. okt. 13. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
1: ja, a hulye hogy 16 evesen nem keres egy igazi nagybetus 40 eves ferfit (egy lelakott sorhasu kangorcsot) aki majd jol szuzteleniti, mi?
2023. okt. 13. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
Idősebb pasival kezdj legyen már eszed
2023. okt. 13. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha mar ugy is elhiszik akkor "valld be" hogy megtortent. Es hat a csavo kispocsu, 1perc alatt eldurrant, nem tudja hogy kell dugni, a pncd gelyett a hugycsovedbe akarta bedugni..
2023. okt. 13. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Sehogy.... nem kell bizonygatnod, hogy hazudik. Miért kellene bárkinek elhinnie, hogy neki van igaza, amikor senki nem látta. Eleve mi közük van a szexuális életedhez? Semmi. Ne másnak akarj megfelelni.
2023. okt. 13. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
mond azt hogy fel kellett nyomni egy kúpot neki mert nem tudja tartani a székletét, és téged kért meg előjáték nyanánt.
2023. okt. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!