Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú 18 éves koráig nem veszti el a szüzességét, akkor rohadt nehéz dolga lesz amikor már a lányok nem türelmesek ebben a tekinteteben?
Figyelt kérdés
Gondolom a 20 körüli lányok már nem szeretnek sokat várni a szexel. Meg szeretik ha már rutinos a fiú.
Ha egy fiú 20on évesen még szűz akkor nem lesz egyszerű dolga? Jobb lett volna ha tiniként túl van rajta?
2023. okt. 8. 10:22
1/11 anonim válasza:
Nettó baromság a kérdés, és amit írsz.
2/11 anonim válasza:
Azért nem a világ vége, meg attól is függ kikkel ismerkedsz. Ugyebár valószínűbb hogy ilyen srácként olyan lányokkal fogsz, akik szintén szüzek/szűz "körüliek", úgy meg kevésbé gond
3/11 anonim válasza:
Szia,
Ugyan 15 évesen gyakorlatilag elveszítettem a szüzességem egy havercsajjal, de igazából tapasztalatot nem szereztem, és utána 7 évig nem volt újra action, max petting. Kvázi szűznek éreztem magam.
Semmiben nem hátráltatott később, sem abban hogy sokéves kapcsolatokat alakítsak ki, sem abban hogy több tucat lányt ágyba vigyek. Hajrá!
4/11 anonim válasza:
Én 20 vagyok, a párom 26. Ő 22 volt mikor lefeküdt előszőr egy csajjal én vele feküdtem le előszőr.
Amit kérdezel hülyeség
5/11 anonim válasza:
Attól hogy szűz vagy, miért akarnál tovább várni mint a csaj? (Én 20 évesen vesztettem el, alig vártam hogy a barátnőm végre engedje.)
6/11 anonim válasza:
Addig amíg így állsz hozzá nem lesz jó dolgod
7/11 anonim válasza:
Nem lesz népszerű a válasz, de az az igazság, hogy minél tovább később kezded, annál reálisabb a félelem. 18 évesen azért még időben vagy, de azért majd 25 évesen ne sértődj meg, ha egy kis rutint hiányolni fognak. Az élet rendje, hogy tiniként bontohatjuk a szárnyainkat, rajtad múlik, te mikot kezded el.
8/11 anonim válasza:
Ne félj kérdező, a punci nem harap.
9/11 anonim válasza:
7-es. Kik azok a "fognak"? te vagy a nők össznépi kielégítője? :D vagy valami gigolo OKJ-re jársz??? :Dddd d dé
10/11 anonim válasza:
Nem #9, ez csak egy kis józan ész, hogy egy 25 év körüli pasitól már reális elvárás, hogy valamit tud azért az ágyban. Tudom, hogy itt csak azt nem pontozzák le, aki szerint semmi gond ha 30 évesen egy csókod sem volt, mert itt sok az ilyen ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!