Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a csúnya nők szoktak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a csúnya nők szoktak a házisárkányok lenni?

Figyelt kérdés

A szexi nők sokkal kedvesebbek velem, és láthatóan másokkal is. Akik ilyem csúnyácskák ők meg nagyon szigorúak mindenkihez. Pl takarítónők sem a kedvességükről ismertek, meg szépek sem szoktak lenni, de ez csak példa. Ha titkárnő az illető, akkor is sokkal kedvesebb, ha csinos. Csinosak olyan mindenre csesznek rá, csúnyák meg minden miatt beszólnak.

Lehet ezzel csak én vagyok így, de én ezt tapasztaltam egész életemben.

ma 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Mert haragszanak a világra, hogy velük így kicseszett az élet.

De mondhatom a butaságuk is. Mert a szépség belülről fakad.

ma 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Így fogtad ki. Én ocsmány vagyok, de mindenki szerette a kedvességem.
ma 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a szempontból nincs összefüggés a személyiség és a külső megjelenés között! Egy nagyon csinos nő is tud sárkánnyá válni, ha olyan a magszemélyisége.
ma 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!