Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívül csillog, belül rohad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívül csillog, belül rohad?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen lányt? Csodás, formás külső, de gonosz, buta, vagy egyenesen egy hárpia? Ti kikeztdek az ilyennel?

tegnap 06:28
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a kedvenc no tipusom. Azert szeretem mert ezeket megjobban megakarom dugni.
tegnap 06:30
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Akkor pont illenétek egymáshoz.

Mert ha te ezt itt kérdezed meg hogy milyen csajjal jöhetsz össze akkor te is olyan vagy.

tegnap 06:43
 3/9 A kérdező kommentje:

A kérdés nem rám vonatkozik, sehol nem írtam ilyesmiről

tegnap 06:45
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a nagyon mű külső sohasem volt vonzó. Akik kevésbé hangsúlyozzák a bájaikat nem akarnak tökéletesnek látszani vagy látszik, van amit takargatnak pl nagyobbacska popsi, sokkal szebbek meztelenül, sokkal jobb szexpartnerek
tegnap 06:57
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon sok ilyen van! A külcsín nincs szoros összefüggésben a belsővel.
tegnap 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Rengeteg ilyen van, a legtöbbje nárcisztukus barom. Messze messze kerüld el, ha meg közel kerül hozzád valami folytán addig üsd amíg mozog.
tegnap 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen nő van... De a hapsik sem egy "Jófiúk" kategóriás.
tegnap 17:20
 8/9 gabor49 ***** válasza:
100%
a mű külső nem jön be a többi igen
ma 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a butaság az nagyon vonzó.

Sajnos ma már nagyon kevés a buta nőcske, mert ugye fene nagy divat lett a fősuli meg az egyetem, szinte majdhogy nem kötelező. Mindenki a diplomára hajt, sokan azalatt már nemis veszik az embert ember számba.

ma 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!