Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért akar mindenki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért akar mindenki csak meg...mert csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

100 férfi közül, 35 és 50 közül 70 de lehet 80 is szexelne velem.

Ezt visszajelzesek alapján mondom.

Sokan írnak,nyomulnak,ha társkereson vagyok, legalább 15 férfi ír naponta es 1000 ember minimum jobbra húz. ( kis városban élek.)

30 éves vagyok, a testem egész jó.

Van néhány " adottságom " ami a legtöbb férfinak imponál.

Például hogy az átlagosnál sokkal nagyobb a mellem, jó a fenekem.

De!!! Az arcomon minden csúnya ami csúnya lehet. Nagy az orrom,karikás a szemem,ferde a fogam,nagy a fülem, kevés a hajam, vékony szálú.

Tehát a kérdésem az,hogy azért vagyok 4 éve szingli mert csúnya vagyok, de azért sokan megdugnanak,de kapcsolatban már nem vállalna fel egy normális külsejű, átlag férfi?

Őszinte válaszokat várok.

Privátot nem kérek, nem is válaszolok mert elegem lett abból hogy mindenki csak meg akar .....

És amúgy sem szeretnék egy ilyen kérdés után itt ismerkedni ,nem lenne jó indítás.

Csak az érdekel ha egy nőnek jó a teste de csunya a feje,akkor egy átlagos férfi is max megdugja, vagy talalhatok olyant aki végre szeret, megbecsül és velem marad?

ma 09:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, hanem azért, mert nő vagy. A fajfenntartás pedig ösztön.
ma 09:50
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

Mert a mai pasik nehezen tudnak elképzelni kapcsolatot.

Még a legokosabbnak hit pasik is...

ma 09:51
 3/16 A kérdező kommentje:

1, tehát ezek a férfiak Kb mindenkit mehdugnanak, én meg az " elmegy ez is ha nincs más,legalább nagy a melle" kategória vagyok?

De kapcsolatra viszont egy szép arcú nőt keresnek, ami logikus.

ma 09:53
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
Megmutatnád magad?
ma 09:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őszinte leszek, szerintem igen. Én hozzád hasonlóan mindig is jótestű nő voltam, sokat kondizok, kis filigrán formás lány vagyok. Az arcomat viszont kellett plasztikáztatni, nagy görbe orrom volt és nekem is csálé fogaim. Na amióta ezeket megcsináltattam, mindig összejött kapcsolatra pasi. Tinderen 2 napnál tovább nem kellett fent lennem, hogy találjak jó pasival kapcsolatot. A plasztika előtt viszont 3 évig szingli voltam, mert csak dugásra mentek.
ma 09:58
 6/16 A kérdező kommentje:

5, legalább te őszinte vagy és megertesz. Köszönöm szépen!

Sajnos nincs pénzem orrműtètre mert az minimum 1.5 millió forint.

ma 10:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Én nem.

Teljesen mindegy hogy rövidre hosszútávra kell, csak azzal fekszem le aki vonzó külsőre.

de lehet h nekik mindegy...mások vagyunk.

ma 10:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, jó drága lett. Nekem 5 éve még 900 ezerért csinálta a top magyar orrplasztikai sebész. Hát, én azt javaslom neked, hogy használd ki a testi adottságaidat ennek az összegnek az összegyűjtésére🤣

ma 10:05
 9/16 A kérdező kommentje:

8, hahahaha az azért elég durva lenne ha kva lennék,csak azért hogy kifizessem az orrműtètet.

En Pesten néztem, Varga Klára azt hiszem. 1.5 millió kb.

És amúgy is nagyon félnék a műtéttől.

Tudod hány ember meghal altatasban?

Sajnos ez előfordul,és azért aki látta már hogy működik egy orrplasztika.......Hát, nem is tudom.

Amikor lereszelik a csontot....

Nem hiszem hogy ez egy "kis" műtét lenne,ez nem egy pici beavatkozás.

ma 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Az altatás során elhalálozás aránya 0,4/100.000. Ennyi erővel az utcára se menj ki, tudod hány embert ütnek el??

Figyu, tőlem azt csinálsz, amit akarsz, de mint írtam nekem megváltoztatta az életemet az az orrműtét. Életem legjobb befektetése volt.

ma 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!