Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek alapvetően jól működik a kapcsolata, de a szex nem elég neki? Mit lép?

Figyelt kérdés
Én egy 30-as férfi vagyok, ebben a cipőben járok. Női vélemények érdekelnek, mert nem a megcsalás lenne az elsődleges opcióm. (a férfi vélemények jó része ez.)

ma 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig próbálkozom, majd nálam is apad a kedv, utána meg csodálkozik, ha nem is akarom.
ma 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan másfél év volt amikor a férjem egyaltalán nem akart szexet,én akkor voltam 40es éveim elején és beszéltem vele..nem használt, vibratort vettem az ideiglenesen bevált..jart orvosnal utana volt mar szex, de az sem volt az igazi..csak ideig óráig.majd végül felreléptem.Megkaptam azt a kielegülést mástól amit otthon sosem..Sajnos ezzel az a gond, h. rájössz ez igenis kell neked és függőséget okoz☺️ Utána már nem lesz ugyanolyan otthon....sosem!
ma 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahol a felek között túl nagy a szex mennyiségében és minőségében a különbség ott mindenhol ugyanaz következik be: félrelépés vagy szakítás.
ma 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!