Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egyedül élnek otthon, nem vágytok arra, hogy valaki bebújjon mellétek az ágyba?
Figyelt kérdés
Egyedülálló nő mellé férfi.
Egyedülálló férfi mellé nő.
2023. okt. 11. 22:39
11/19 anonim válasza:
Nem.
Hiszen ezèrt vagyok egyedülálló nő
12/19 anonim válasza:
Milyen lényegtelennek tűnik az az oldal...Pedig a megszokás nagy úr :D
13/19 anonim válasza:
Nem igazán értem mire gondolsz? 🤔
(#10)
14/19 anonim válasza:
Hogy az ágyad -jobb oldala- üres. :)
Bocs, kicsit nem is kapcsolódik a témához. Csak a válaszodról ugrott be, hogy ismerkedésnél annyira lényegtelen infó, hogy melyik oldala üres az ágynak. Pedig nem is annyira lényegtelen, mert a megszokás nagy úr :D
15/19 anonim válasza:
Amikor egyedülálló voltam, néha rámjött ez az érzés. De nem csak a bújás meg a szex, hanem az is hiányzott, hogy legyen kivel beszélgetni, megosztani élményeket, jót és rosszat egyaránt. Szóval alkalmira nem vágytam egyáltalán. Nekem az egész kellett, igazi Társ és inkább kivártam, hogy legyen ilyen.
16/19 anonim válasza:
De vágyok, egy pici édes csajra..
17/19 A kérdező kommentje:
#5-ös
Volna kedved ismerkedni?24F
2023. okt. 12. 16:51
19/19 anonim válasza:
Jobb addig a másik félnek, amíg meg nem ismer... (F!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!