Hány hónapos/éves volt a babád amikor kiszokott a nagy ágyba, mellétek? És hány alkalom után volt, hogy nem aludt egyedül az ágyában?
Én is ugyan ebben a cipőben vagyok.
Mi 9 hónaposak múltunk. Mivel a Férjem külföldön dolgozik többször ide veszem magam mellé.
Este a saját ágyába teszem le aludni s ha pld jobban alszik van hogy csak 6 fele teszem ide nekünk most jött ki az 5-dik fog és uton van a 6-dik és megviseli
Nálatok is beindult a fogzás azért sirhat fel éjszaka,vagy egyszerűen csak a közelségetekre vagyik.
Szerintem meg azért annyira nincs oda szokva.
Majd ha nagyobb lesz, akkor éjjel sem jön át közénk, - na, azt te csak hiszed, egyes! Ha olyan beállítódású a gyereked, akkor 4-5 évesen is átjáróház lesz a szobátok.
Mostohaöcsém még 9! évesen is rendszeresen apámékkal aludt, mert az anyja anno beszoktatta.
Engem nem zavar, ha 4-5 évesen átjön éjjel közénk aludni. A nagyobbat nagyobb korára értettem. Miért lenne gond, ha pár órát együtt alszunk? Rengeteg családot ismerek, ahol ez a rendszer abszolút jól működik, senkinek nincs terhére.
Egyébként marhára hasznos volt a válaszod... Olvastad a kérdést, vagy csak idebüfögtél valamit?
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!