Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő ha egy kapcsolatra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha egy kapcsolatra vágyó nő első randin dugni akar?

Figyelt kérdés

2023. okt. 8. 10:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
nekem gyors lenne a tempo, nem folytatnam vele. de a pasik 95%-a gond nelkul
2023. okt. 8. 10:17
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Ha stimmel minden, miért ne?

2023. okt. 8. 10:17
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Persze utalhat mentális problémára, de teljesen egészséges embernél is lehetséges, szóval innentől kezdve ez nem egy red flag. Viszont valakinek több kötődés kell a szexhez
2023. okt. 8. 10:22
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ, hogy embnyire ismerem valójában. Valamint hogyan adná ezt a tudtomra.
2023. okt. 8. 10:24
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem ezen múlik, hogy az tartós kapcsolat lesz-e.
2023. okt. 8. 10:24
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Lehet én vagyok régimódi, de nekem első randin még a csók is fura, egy teljesen idegen emberrel.
2023. okt. 8. 10:27
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Miert lenne elitelendo ?
2023. okt. 8. 10:30
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem elítélendő, de nekem gyors lenne. Bár én antiszociális és traumás vagyok, szóval szerintem egy normálisabb férfi ezt jól fogja fogadni.
2023. okt. 8. 10:36
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Az asszonnyal az első randinkon dugtunk. 18 éve vagyunk boldog házasok, 2 szép gyermekünk van!

Előtte volt olyan barátnőm, akivel 4 hónapig a csók volt a maximum. Mikor lefeküdtünk végre, óriási csalódás volt vele nekem.

Tudom, ez a két véglet, de nem jó sokáig várni a szexszel, mert fontos része egy későbbi sikeres párkapcsolatnak. Hiába tetszetek egymásnak, ha testileg nem az igazi a másikkal lenni! Úgyhogy inkább előbb, mint később! Aki sokáig húzza, kerülni akarja a szexet, ott vmi nem stimmel! Egészséges, szexuálisan érdeklődő embereknél ha nem is az első randin, de a 3.-4.nél azért normális dolog, ha kipróbálják egymást az ágyban. Én legalábbis ezt gondolom.

2023. okt. 8. 10:40
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Volt ilyen, de nem terveztünk hosszú távra csupán egy szeretkezésre vágytunk.
2023. okt. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!