Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy kapcsolatra vágyó nő első randin dugni akar?
Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 10:16
1/19 anonim válasza:
nekem gyors lenne a tempo, nem folytatnam vele. de a pasik 95%-a gond nelkul
2/19 anonim válasza:
Nem.
Ha stimmel minden, miért ne?
3/19 anonim válasza:
Nem. Persze utalhat mentális problémára, de teljesen egészséges embernél is lehetséges, szóval innentől kezdve ez nem egy red flag. Viszont valakinek több kötődés kell a szexhez
4/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy embnyire ismerem valójában. Valamint hogyan adná ezt a tudtomra.
5/19 anonim válasza:
Nem ezen múlik, hogy az tartós kapcsolat lesz-e.
6/19 anonim válasza:
Lehet én vagyok régimódi, de nekem első randin még a csók is fura, egy teljesen idegen emberrel.
8/19 anonim válasza:
Nem elítélendő, de nekem gyors lenne. Bár én antiszociális és traumás vagyok, szóval szerintem egy normálisabb férfi ezt jól fogja fogadni.
9/19 anonim válasza:
Az asszonnyal az első randinkon dugtunk. 18 éve vagyunk boldog házasok, 2 szép gyermekünk van!
Előtte volt olyan barátnőm, akivel 4 hónapig a csók volt a maximum. Mikor lefeküdtünk végre, óriási csalódás volt vele nekem.
Tudom, ez a két véglet, de nem jó sokáig várni a szexszel, mert fontos része egy későbbi sikeres párkapcsolatnak. Hiába tetszetek egymásnak, ha testileg nem az igazi a másikkal lenni! Úgyhogy inkább előbb, mint később! Aki sokáig húzza, kerülni akarja a szexet, ott vmi nem stimmel! Egészséges, szexuálisan érdeklődő embereknél ha nem is az első randin, de a 3.-4.nél azért normális dolog, ha kipróbálják egymást az ágyban. Én legalábbis ezt gondolom.
10/19 anonim válasza:
Volt ilyen, de nem terveztünk hosszú távra csupán egy szeretkezésre vágytunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!