Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a tanár-diák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a tanár-diák kapcsolatról? Első sorban nők/lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés

Volt ilyenben részetek? Tetszett valaha is valamelyik tanárotok gimiben vagy egyetemen (okj-n)?

Van egy ilyen rövid one-shot történetem wattpad-on ha érdekel p.ü-ben elküldöm.

2022. jan. 22. 14:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Szívesen elolvasnám.
2022. jan. 22. 14:28
 2/33 anonim ***** válasza:
84%

Egyben izgalmasnak és veszélyesnek is tartom, és igen a Matek tanárom pont az esetem volt.Idősebb, borostás, jó testalkat stb... néha elkalandoztam h milyen jó lenne ha... De igyekeztem a matekra figyelni, és néha oda jött hozzám h elmagyarázza még 1x olyankor kicsit felizgatott.

23l

Nem kérek privit

2022. jan. 22. 14:56
 3/33 anonim ***** válasza:
70%

Szívesen elolvasom

2 tanáromért voltam nagyon oda: a rajz és a történelem tanáromért (nem egyszerre tanítottak).

Eddig még nem lett belőlük semmi, a rajz tanárnak felesége is van (plusz elköltöztek a világ vége után kettővel), de a töris megígérte, hogy kipróbálhatjuk a dolgot, ha már nem tanít (ami jövőre lesz).

Neked kérdező?

2022. jan. 22. 15:03
 4/33 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 7-8. A tesi tanárom tetszett nagyon

És már fantáziáltam a dologról.

Elküldenéd nekem is, szívesen elolvasnám?!

2022. jan. 22. 15:05
 5/33 A kérdező kommentje:
Én nem kerültem sosem olyan közel egy tanáromhoz sem. Általánosban volt egy csini akkor még fiatalabb 25 körüli tanárnő, illetve egy fejlesztő tanár volt középiskolában. Diszlexia/gráfia miatt kellett járnom hozzá, de elég kevésszer mentem hozzá mivel "ő csak a nálam sokkal rosszabb esetekkel foglalkozik".
2022. jan. 22. 15:27
 6/33 anonim ***** válasza:
82%
3-as: ez az ígéret hogyan született?
2022. jan. 22. 15:32
 7/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindegy, hogy gimi vagy egyetem tanár-diák viszony mondjuk, a kettő nagyon más.
2022. jan. 22. 15:34
 8/33 anonim ***** válasza:
66%
A zenetanárom nagyon bejött. Én nem szeretem, ha megszabják nekem, kit szerethetek. Emiatt nem is ítélkezek. Nem azert nem jöttünk össze, mert a tanárom, hanem a korkülönbség miatt és mert van párom vagy mert egyoldalú volt a vonzalom.
2022. jan. 22. 16:30
 9/33 anonim ***** válasza:
79%

6-os: Sokat beszültünk, rengetegszer átmentem hozzá (ő hívott), párszor szóba jött a dolog. Elkezdtem vele kicsit incselkedni, de leállított. Megbeszéltük, hogy amíg valakit a tanítványai közt tud, addig nem kezdene ki vele, mert az állásába kerülhet, de utána már szabad az út :)

3-as voltam

2022. jan. 22. 20:17
 10/33 anonim ***** válasza:
59%
Mindig szerettem volna tanárral szexelni diákként persze, de sose jött össze.
2022. jan. 23. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!