Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a tanár-diák kapcsolatról? Első sorban nők/lányok válaszát várom.
Volt ilyenben részetek? Tetszett valaha is valamelyik tanárotok gimiben vagy egyetemen (okj-n)?
Van egy ilyen rövid one-shot történetem wattpad-on ha érdekel p.ü-ben elküldöm.
Egyben izgalmasnak és veszélyesnek is tartom, és igen a Matek tanárom pont az esetem volt.Idősebb, borostás, jó testalkat stb... néha elkalandoztam h milyen jó lenne ha... De igyekeztem a matekra figyelni, és néha oda jött hozzám h elmagyarázza még 1x olyankor kicsit felizgatott.
23l
Nem kérek privit
Szívesen elolvasom
2 tanáromért voltam nagyon oda: a rajz és a történelem tanáromért (nem egyszerre tanítottak).
Eddig még nem lett belőlük semmi, a rajz tanárnak felesége is van (plusz elköltöztek a világ vége után kettővel), de a töris megígérte, hogy kipróbálhatjuk a dolgot, ha már nem tanít (ami jövőre lesz).
Neked kérdező?
Nekem 7-8. A tesi tanárom tetszett nagyon
És már fantáziáltam a dologról.
Elküldenéd nekem is, szívesen elolvasnám?!
6-os: Sokat beszültünk, rengetegszer átmentem hozzá (ő hívott), párszor szóba jött a dolog. Elkezdtem vele kicsit incselkedni, de leállított. Megbeszéltük, hogy amíg valakit a tanítványai közt tud, addig nem kezdene ki vele, mert az állásába kerülhet, de utána már szabad az út :)
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!