Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuddtok valós sztorikat tanár-diák kapcsolatokról?😘
18 fölött nincs rá szablyozás. 14 és 18 éves kor között meg ha szabad akaratukból csinálják, és a tanár nem él vissza a hatalmával, akkor nem büntetendő. Szóval ez azért nem az USA (szerencsére).
Egyébként ettől függetlenül ez egy veszélyes játék, hiszen attól, hogy nem büntetendő, még az igazgató behívhatja a tanárt, és közölheti vele, hogy ezek után nagyon örülne neki, ha inkább az élet más területein próbálná kamatoztatni a ragyogó tehetségét.
Nem en dolgozok ott:D mielott azt hinne valaki en vagyok a tanar😂
Autokorrekt javitotta nyilvan azt akartam irni hogy dolgozik.
Szegeden a Ságvári gimiben pár éve egy 16-17 éves srác felcsinálta a harmincvalahány éves tanárnőjét.
A férje (szintén egy tanár) steril volt a tanárnőnek, az első gyerekük spermabankból vett spermadonortól lett, a második gyerekük így. Nem lennék szegény csávó helyében. Végül nem váltak el úgy tudom.
Én csak a saját magam sztoriját tudom elmesélni, de mi közvetlenül érettségi után jöttünk össze, szóval hivatalosan már nem volt a tanárom. Ennek ellenére titkoltuk a korkülönbség miatt, én 18 voltam ő pedig 40 -mentségemre szóljon, h fiatalos szexi negyvenes :D.
Néha visszamentem hozzá a sulimba, amikor lyukas órája volt és magunkra zártuk az egyik tantermet... 😅 nem volt túl hosszu életű a dolog, kb fél évig találkozgattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!