Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne így szexelni? (N/23)
2023. okt. 7. 21:14
1/52 anonim válasza:
ez egesz jo test, de ha zavar akkor kezdj el kondizni (nem kardiozni, kondizni) es legyel kaloriadeficitben).
ha komolyan gondolod, es ez nem csak valami kamu farokvero kerdes, segitek edzestervben szivesen.
2/52 anonim válasza:
Én nem látom, hogy bármiféle baj lenne veled. Bőven jó és lehet így szexelni. A partnered attól még fel fog rád izgulni, hogy nem vagy nagyon nagyon vékony.
3/52 anonim válasza:
konkrétan mi a baj a képen, ami miatt gáz lenne szexelni?
4/52 anonim válasza:
Hat szerintem nagyon is jó a tested, nem értem mi a baj.
5/52 anonim válasza:
Én imádnálak! És szerintem sokan vagyunk így. Ha van olyan pasi, aki tetszik, és alakul valami, akkor nyugodtan szexelj vele, és engedd el magad közben.
6/52 anonim válasza:
Csinos vagy, semmi baj az alakoddal.
Inkább az önbizalmadon kéne egy kicsit dolgozni, mert a külsőddel nincsen baj.
7/52 anonim válasza:
A kép alapján inkább csak fel vagy puffadva. Fingjál párat oszt problem solved.
8/52 anonim válasza:
Ne aggódj, a férfiak nem olyan kritikusak a női testtel kapcsolatban, mint fordítva. Bőven jó leszel a legtöbb férfinál.
9/52 A kérdező kommentje:
Köszike, nagyon kedvesek vagytok, jól esik, hogy ezeket írjátok. ☺️
Igazából a hasam a probléma, ha nem lenne egyértelmű.
2023. okt. 7. 21:33
10/52 anonim válasza:
Szia babot ettél vagy lencsét?
Iszonyatosan meg van puffadva a hasad.
Vagy vízes vagy betegség miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!