Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Élvezetes egy férfi számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezetes egy férfi számára az orál, ha csak a makkot szopogatom, szívogatom?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom bevenni, nem is akarom nagyon az egészet, akkor öklendeznem kell. Nem az undortól, hanem a fizikai ingertől. Nem is akarom erőltetni, így nem praktikákat várok.
2023. okt. 7. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Ne szívd, nem fagyi. Amúgy a semmitől jobb.
2023. okt. 7. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Ja és az egészet bevenni meg a "csak makkot szopogatni" között van még fokozat. Az arany középút
2023. okt. 7. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Persze, ha nyalókaként játszol vele, az még sokszor jobb is mint gépiesen bevenni és bólogatni rajta ;)
2023. okt. 7. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
2023. okt. 7. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem például igen! Jobban élvezem, mint amikor torokra vesz. Nejem a makk alatt szokot a nyelvel kalandozni, föleg a fityma fékkel szeret játszani. Az sem rossz mikor a húgycső nyillásom izgatja a nyelvével, megőrjít!
2023. okt. 7. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Nő vagyok, szóval így kezeld a válaszom. Nem csak a mélyrorkos szopás a jó orális szex. Nekem sem megy tövig, sosem ment egyik partneremmel sem. De nem is hiányolta senki. Érzéssel kell csinálni, nem egy betanult módszerrel, szerintem az a jó, ha te is élvezed. Kísérletezz az egész péniszen (a heréken is, ha szereti) az ajkaiddal, nyelveddel. Figyeld a reakciókat, valtoztasd a tempót, a módszert. És használd a kezeid segítségnek, mintha a szádat egészítenéd ki. Mindig addig vedd be, amíg nem kellemetlen, gyakorlás teszi a mestert.
2023. okt. 7. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy az a lényeg, hogy legyen kedved ahhoz amit csinálsz.

Azt érezni fogja a férfi és élvezni fogja. De ha csak kötelességből csinálod, akkor hogy hány centit kapsz be, vagy hogy a "technikád" milyen, nem ér egy kalap sz.rt se, egyszerűbb ha kiveri magának.

2023. okt. 7. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Te! Ne! Pasizz! Soha!
2023. okt. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!