Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki küldene nektek az egyik fiú ismerősötökről egy meztelen képet, akkor értesítenétek róla, hogy milyen képet kaptatok?
Amúgy szerinted hány lányt „zavar”, ha az ismerősének kicsi a farka? Pláne petyhüdten mit tudnak meg róla?
Ha álló faszos képről van szó, az megint más, de az inkább azért kínos, hogy ilyet kiad a srác olyasvalakinek, aki meg továbbadja.
Persze, a lányok is tudnak genyók lenni, meg röhincsélni meg megalázni, pláne kompániában, de azért a többség inkább felháborodna azon, ha az ismerős sráccal, haverral ezt csinálná valaki. Vagy csak remélem?
Ha azzal a fiú ismerősömmel jó viszonyban vagyok, akkor igen, szólnék neki.
Nem véleményezném, hogy milyen a farka.
persze.
#3 a lányok még rosszabbak, hidd el. nagyon gonoszak tudnak lenni, csak persze a kis álszent képet fenn kell tartani magukról. de tudnék mesélni ...
ja hogyne, őket nem érdekli a srác farka. igen, azért fűzött engem nem is egy, hogy titokban készítsek az öltözőben képet X és Y srácról aki éppen tetszett neki, mert ha túl kicsi, akkor inkább nem ismerkedik vele. szóval hagyjuk már ...
6
Akkor azok a lányok jó nagy bunkók, erre csak ezt tudom mondani. Kell keresni normális értékekkel rendelkezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!