Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtatok már neten ismerősötökről meztelen fotókat?
Figyelt kérdés
Mi volt a reakciótok?
Szóltatok neki?
Én nemrég találtam és iszonyatosan felizgatott!
Ez normális?
Nem vagyunk annyira jóban, hogy rákérdezzek. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért csinált magáról ennyi nude fotót?
2022. okt. 21. 17:59
1/15 anonim válasza:
Találtam már, de nem szóltam róla én se neki..:D
2/15 anonim válasza:
Találtam már, igen. Nem szóltam neki, mert tudtam, hogy miért van ott. Egyébként meg teljesen normális, hogy felizgat.
3/15 anonim válasza:
Én egy volt a barátnőmről találtam egyszer egy fotót az arcáról, amin éppen egy farok van a szájában. Már nem beszélünk, nem is szoktunk találkozni, úgyhogy nem mondtam neki, de elég izgató volt megnézni, szép emlékek.
4/15 anonim válasza:
Ez gyakori jelenség. Sok f*sz van aki kirak képeket exről, feleségről, nem szent náluk semmi.
6/15 anonim válasza:
Találtam, de elég testközelről ismertem őket amúgy is, szóval olyan extra nagy hatást nem váltott ki.
7/15 anonim válasza:
Napiszaron láttam több ismerőst is, meg az egyik ismerősöm anyukája szerepelt néhány mami ponóban, azt is megnéztük egyszer egy házibuliban. Nem izgatott fel, nő vagyok.
8/15 anonim válasza:
Volt rá példa, akár csak téged engem is felizgatott, csak sajnos azóta már nem találom, jó lett volna elmenteni! :) Egyébként nem szóltam róla, hiszen annyira nem álltunk közel egymáshoz.
9/15 anonim válasza:
Volt több nő ismerősről is, exekről is, aktuális barátnőről is. Sosem találtam, hanem kaptam, de akivel megromlott a viszony vagy a barátság azokat mindig kitöröltem. Egyrészt nem vagyok akkora patkány, hogy kipakoljam a netre, ha már engem tiszteltek meg a bizalommal függetlenül attól miért romlott meg a viszony, másrészt másnak sem adom meg ezt az örömet, nem süllyedek le erre a szintre emberileg, magam miatt.
10/15 anonim válasza:
Igen, egy lányról akit a koleszban ismertem meg, utána pár évvel meglettek a meztelen képei is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!