Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/21 anonim válasza:
Na, te is úgy vagy 22L mint ahogy én a római pápa.
16/21 anonim válasza:
Nőként ki kell, hogy ábrándítsalak, a 18/4.5 méreted nem nagy szerszám...átlag feletti, de nem nagy méret, egy rakás pasinak van ekkora, és elég ritkán feküdtem le ennél kisebbekkel.
17/21 anonim válasza:
Én mindig hordok a retikülben egy 300-as tolómétert, 20 centi alatt esélye nincs egyik pasinak sem. 😉🤪🍆
18/21 anonim válasza:
Naggyal nem volt dolgom,de a 15 cm rendelkező pasim is ki tudott elégíteni.
19/21 anonim válasza:
18-as
Majd ha találkozol nagy mérettel többet biztos nem kell majd a 15cm
20/21 anonim válasza:
19-es Férjem van 20 éve neki 17cm, nem valószinű hogy lesz dolgom mással
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!